Вівторок, 19.03.2024, 07:03
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3483
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1108
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2731
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5509
    Форум: 555/31809
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Серпень » 7 » Кобелехлопці замість кобилодівчат



    Кобелехлопці замість кобилодівчат
    12:48
    Щиросердечно Вас вітаю, Мирославе!!!! З яким нетерпінням я очікувала на вашу, на жаль, не таку змістовну і багату на художні образи критику, шановний і великоповажний пан Кувалдін.
    Оскільки, Ви являєтесь для мене незаперечним авторитетом, я послухалася вашої поради і відвідала психоаналітика. Я ж так страждаю від усіх своїх комплексів і фобій, що жити вже не можу з таким тягарем. В інтимній атмосфері (все як Ви радили) я довірила їй усі свої страхи. І о чудо!!! Виявилося, що я здорова. Дах мій не протікає, всі присутні вдома: п’ють чай з кексом. Ви так детально розповіли в статті як буде проходити прийом, що напевне і самі не раз відвідували психоаналітика і знаєте, що й до чого.
    Ваші телепатичні здібності себе не виправдали. Про кентаврів та Тягништовхая я і сном, і духом. Тільки хочеться дещо пояснити. Кентавр – це персонаж в грецькій міфології. Чуєте? В грецькій, а не в слов’янській. Я чомусь завжди вважала, що символіка повинна відображати своє, рідне, а не заморське. Та що я можу тямити. Я ж не Ерде і не Гриця. До того ж в кентаврів лише один тулуб з однією головою, а в нашої кобило-дівчини голови аж дві. Оце «жесть».
    Тягништовхай взагалі не відображає нічого символічного ані в Україні, ані в Греції. Це казковий персонаж дитячих казок Хью Лофтинга та Корнея Чуковського. Ви, звісно, зараз кричите мені на вухо, що ще український письменник Лесь Подерев’янський про нього згадував, але, напевно, в обрамленні матюків, якими він щоденно і щоночно послуговується. А от Ви точно ні сном, ні духом не відаєте про те, що персонаж Тягништовхай має двояке значення. Це антилопа або казковий кінь з двома головами. Дивним є те, що ці дві голови однаковісінькі, а не одна кобиляча, а інша української дівчини. Оце так парадокс, чи не так?)))))
    Ну добре, хай Ерде, не довго думаючи, і створила оте одоробло, через яке ми один одного дуже поважаєм. Але я ніколи не погоджуся з тим, що воно може бути символом фестивалю, яке проходить в місті, яке я люблю. Ота дівчина таки відображає кобеляцьких дівчат. Всі дівчата зараз ахнули і охнули. Так, так.
    Гриця Ерде дуже любить зображувати жінок в реальному житті. Бажано з недоліками фігури. Її жінки – реальні перехожі. В доробку Гриці є зображення Божої Матері, оголеної та чотиригрудої. Основа її естетики – антиестетичність. Нарешті ми всі зрозуміли до чого та українка, що приліплена до кобилячого заду. А от цікаво мені знати: звідки взявся такий інтерес до жіночої статі? Може, ще комусь треба відвідати психоаналітика?
    Ця креативна особа виявила себе як звичайнісінька халтурщиця. Вона почула, що місто називається Кобеляки. Розкинувши мізками вона швидко дійшла думки, що воно пішло від кобил, які колись тут оселилися, наклепали дітей, що з плином століть перетворилися на людей. Справжні генії збирають матеріал про предмет майбутнього зображення не один день. А тут ніхто в історію міста не вникав. Кобили? Клас!!! Дівчина? Безперечно. Зліпили до кучі – вийшов символічний пшик.
    Про цю її концепцію Ви повинні були розповісти широкій громадськості, а не я. У Вашій статті лилася вода. Ви дуже благородно намагалися стримано й спокійно облити мене словесним… сиропом. А чому про символіку недолугу ані слова? Де докази того, що вона файна? Сказати про те, що дизайнерка гарна, не закомплексована і талановита мало. У вас задатки політика: говорити щось, але далеко від суті.
    А найсумнішим є те, що мою позицію підтримують люди нашого з Вами, Мирославе, міста. Бо є справді люди, яким набридло кожного разу пояснювати, що в Кобеляках мешкає людська раса, а не коні.
    Дякую і за спрямування моїх думок в бік собак. Я б просто ніколи б не додумалася до такого примітиву. А може створити таку символіку? Нехай кобило-дівчина залишається. Просто домалюйте на спині кобеля, хай її поганяє. Адже Ваш девіз такий: «Чим огидніше, тим краще».


    Наталочка Прядко
    http://exo.at.ua
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1485 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 7
    21.08.2009
    7. KING (KING) [Матеріал]
    З коментарiв видно,що твою iдею з приводу Кобелехлопцiв,НАТАЛОЧКО,пiдтримують особливо KING, то може зобразимо його?
    А що до цього, так будь-ласка. Ніхто не винен що Наталочка ту кобило-дурницю з афіши прийняла на свій рахунок. Тут вже діє відношення кожної людини до цього особисто - серед моїх знайомих подруг всього лише одна прийняла те чудо-юдо на свій рахунок і звинуватила авторку афіші в тому, що це вона зображає кобеляцьких дівчат. У інших знайомих дівчат та хлопців ніяких таких думок не виникало. Ну дурнувата афіша, ну дебілізм, і що? А хто сказав, що то намальована та чи інша кобеляцька дівчина?

    Можете намалювати кобелехлопця хоч у всіх позах і в декількох екземплярах. Я тільки посміюся над недолугістю картинки (хоча Бог зна, може вона буде зовсім не недолугою а справжнім витвором мистецтва...), але пізнавати себе в обличчі нього не збираюся :) Мені що, робити нічого, ще й таке на себе сприймати. Так само я можу подумати, що образ Змія Горинича з наших казок - це образ словянських чоловіків і це значить якась сволота намагається мене так образити! Справді дебільна думка?


    21.08.2009
    6. KING (KING) [Матеріал]
    А щодо перепалки мiж двома дюдьми, так Наталчинi думки вiдображають бiльшiсть поглядiв Кобелячан
    Ще раз повторю: першу її статтю я майже повністю підтримую. Афіша дійсно дебільна, я вперше як її побачив теж покрутив пальцем біля скроні, так зробила більшість кобелячан. Але я критикую не відношення Наталочки до афіши, а її манеру писання у другій статті. Тут вона вже не намагається вияснити чи хороша та афіша чи ні, тут вона просто влаштовує "розборки" з Мирославом. І інші люди тут вже ні до чого - в цій статті немає ні одного речення яке б мало звернення до кобелячан, тут вона просто намагається довести Мирославу, що вона розумніша, логічніша, гарніша і краща ніж він (про афішу, причину цієї сварки, вона згадала всього лише пару разів десь всередині і вкінці).

    Тож я просто хочу пояснити що їй не варто було продовжувати дискусію, все що можна було написати про афішу вона написала в першій статті.


    15.08.2009
    5. Zina [Матеріал]
    З коментарiв видно,що твою iдею з приводу Кобелехлопцiв,НАТАЛОЧКО,пiдтримують особливо KING, то може зобразимо його?

    15.08.2009
    4. валя [Матеріал]
    Таке вiдчуття,що всi коментарi писав сам Мирослав,адже саме його стаття виглядаэ як набiр фраз ображеноi дитини.А щодо перепалки мiж двома дюдьми, так Наталчинi думки вiдображають бiльшiсть поглядiв Кобелячан. I нехай Мирослав наступного разу як захоче придумати якусь недулугу символiку
    постараеться бути хоча б при розумi не затрамироному чимось... i
    згадае про свою високу самоiронiю))))))))
    Можливо таких статтей як у Наталки було б i бiльше,та тiльки не хочеться що б тебе облили....сиропом!!!!!!

    13.08.2009
    3. Читач [Матеріал]
    Авторка дуже нервова людина - це дуже помітно і неприємно. Так і тягне написати під її листами: "Бред сивої КОБИЛИ" )))))
    Хоча мені й самому не подобається та афіша... Та реагувати так роздратовано не збираюсь, бо така реакція ніколи не вирушує проблеми.

    08.08.2009
    2. Оксана (matilda) [Матеріал]
    На мой взгляд, афиша выполнила своё главное предназначение: она обратила внимание на себя. Кто помнит прошлогоднюю афишу? :( А тут столько разговоров и споров.Цель достигнута И за это автору афиши 5+ yes

    07.08.2009
    1. KING (KING) [Матеріал]
    Щиросердечно Вас вітаю, Мирославе!!!!
    Таки дивно що редакція випустила цю статтю. Тут Наталочка Прядко звертається особисто до Мирослава Кувалдіна, листа йому пише... В такому разі навіщо показувати стороннім людям особисту переписку двох людей? Нехай і шле йому листа в конверті чи на е-мейл, він же в минулій статті сам дав їй свою адресу..

    ...послухалася вашої поради і відвідала психоаналітика.... І о чудо!!! Виявилося, що я здорова
    Ви справді звернулися до психолога і він сказав що ви цілком здорова? Не підскажете до кого саме ви зверталися? Може й мені згодиться, схожу до нього, мало що в житті станеться...(сподіваюся це якийсь кобеляцький лікар, бо далеко їздити не маю змоги)

    Це казковий персонаж дитячих казок Хью Лофтинга та Корнея Чуковського
    В інтернеті прочитали?:)
    Тягништовхай використовувався не тільки цими двома письменниками, а й в іншій творчості, тільки про це не написано у Вікіпедії, звідки ви інформацію брали :)

    ...персонаж Тягништовхай має двояке значення. Це антилопа або казковий кінь з двома головами. Дивним є те, що ці дві голови однаковісінькі, а не одна кобиляча, а інша української дівчини. Оце так парадокс, чи не так?)))))
    Ну і про яке двояке значення ви хотіли сказати? Я щось не побачив у ваших словах ніяких значень, тільки опис вигляду цього створіння suicide

    А чому про символіку недолугу ані слова?
    Ну а це вже правда, цей азбац підтримую

    Просто домалюйте на спині кобеля, хай її поганяє.
    А оце вже мабуть ніяка Гриця не придумає :D

    Що можу сказати... таки дійсно надалі дана дискусія переходить в перепалку між двома людьми, редакція була права. Перша ваша стаття була хороша ( в деяких моментах я був незгоден, але це не має великого значення), але друга стаття - набір фраз ображеної дитини (хоча, здогадуюся, ви, Наталіє, далеко вже не дитина), яка просто в запалі гніву кидається недоречними іроніями і кількома розумними словами. Імхо, все і так ясно людям - наскільки гидка та нова афіша, наскільки її авторка схалтурила, подальшими статтями ви лише покажете саму себе з нехорошої сторони, Наталочко.



    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Порекомендуйте укр... >>
  • FIFA 09 >>
  • Ігри, в які ви зар... >>
  • Вибор аватару >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net