Пятниця, 26.04.2024, 20:46
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Липень » 9 » Газзаєв: українську мову вчити не буду



    Газзаєв: українську мову вчити не буду
    09:43
    Інтерв'ю з головним тренером київського "Динамо" Валерієм Газзаєвим.
    9 липня столичним дербі з "Оболонню" розпочнеться другий рік тренерської роботи Валерія Газзаєва в "Динамо". Напередодні старту чемпіонату України 2010/2011 Валерій Георгійович аналізує минулий сезон і розповідає про готовність клубу до нового сезону.

    БРАТИ СУРКІСИ - ПРОФЕСІОНАЛИ У НАЙВИЩОМУ СТУПЕНІ

    - Чи задоволені ви тим, як проходить робота?
    - Цілком. Я працюю в дуже хорошому клубі, з приголомшливою інфраструктурою, великими амбіціями, чудовою репутацією, прекрасним президентом і хорошими гравцями. Як кажуть, що ще потрібно для самореалізації та досягнення великих цілей!?

    - Ви напевно мали розмову вже з обома братами Суркісами. Які враження вони залишили як керівники?
    - Обидва - професіонали у вищому ступені. Те, що сьогодні Україна має можливість провести чемпіонат Європи, - величезна заслуга Григорія Михайловича. Що стосується Ігоря Михайловича, з яким ми разом працюємо, то у нас добрі і теплі відносини. Я з ним абсолютно комфортно себе почуваю - це прекрасний президент, що робить все можливе для виконання завдань, які стоять перед нашим клубом.

    - Доводилося чути, що тренер відчуває незвичайні відчуття, коли кличуть у таку команду, як "Динамо" (Київ). Ви згодні з цим?
    - Я завжди працював в хороших клубах, які вирішували максимальні завдання. Це стосується і "Аланії", яка в ту пору була лідером російського чемпіонату; і ЦСКА, який протягом семи років постійно займав високі місця. "Динамо" (Київ) - лідер українського футболу, клуб з великими традиціями. У мене є певний досвід, настрій і готовність працювати з такими командами. Це завжди цікаво, але в той же час присутній дуже велика відповідальність, тому що від тебе чекають тільки перемог і будь-яка осічка неодмінно стає предметом обговорення, критики і т. д.

    - Чи відчуваєте себе в Києві іноземцем?
    - Абсолютно ні. Причому говорю це щиро.

    - Українську мову вивчати не збираєтеся?
    - У контракті такого пункту немає (сміється).

    - А що особисто для вас означало "Динамо" (Київ), коли ви були гравцем?
    - У Радянському Союзі це був провідний клуб, який першим виграв європейський трофей, завжди постачав гравців у збірні. Міжнародна репутація київського "Динамо" була висока. У команді працював видатний тренер Валерій Васильович Лобановський. Так що це була ціла епоха...

    - Ви поділяєте ідеї Лобановського, його підхід до організації тренувального процесу?
    - У кожного тренера він суто особистий, але ті ідеї, які культивував Валерій Васильович, приносили результат. Значить, вони були правильними! "Динамо" постійно відрізняла висока функціональна готовність, це була потужна, фізично сильна команда з хорошими виконавцями. Я вважаю, що Лобановський залишив свій слід в історії не тільки київського "Динамо", але й світового футболу.

    - Одним з ваших перших кроків у Києві було відвідання могили Валерія Лобановського...
    - Це обов'язок будь-якої нормальної людини. Хтось на це не звертає уваги, у мене ж свої погляди на життя. Якщо ми будемо забувати наше минуле, то у нас ніколи не буде гідного майбутнього. Точно так само, як і своїх батьків, які рано чи пізно йдуть з життя, ми повинні його завжди пам'ятати.

    Я СКАЗАВ ГРАВЦЯМ, ВИ МОГЛИ ЗАЛИШИТИ ІНТЕР ЗА БОРТОМ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ
    - Коли було складніше входити в сезон: минулого року, коли ви ще не знали потенціалу київської команди, або ж зараз?
    - Звичайно, у минулому році. Адже одна справа - візуально знати гравців, мати якесь поверхневе враження про них. Коли ж сам в процесі рутинної роботи знайомишся - зовсім інший момент. Зрозуміло, що не все проходить гладко. Спочатку було складно, оскільки я тільки знайомився. Напружена робота в київському "Динамо" проходить завжди. Практично той рік, який я провів у клубі, з якихось розрізнених епізодів склав цілісну картину. Вже накопичена оптимальна інформація. Мені відомий характер і воля кожного гравця, його націленість на результат.
    - Можете з упевненістю сказати, що "Динамо" у майбутньому сезоні виступить краще?
    - Я вважаю, що і в минулому сезоні "Динамо" виступило непогано. Що стосується Ліги чемпіонів, то ми грали на межі своїх можливостей і були буквально в чотирьох хвилинах від виходу з групи. Пам'ятайте буквально трагічну розв'язку київського матчу з "Інтером", до речі, майбутнім переможцем Ліги чемпіонів? Вважаю, що саме матчі з цією командою і були найкращими у нас в минулому сезоні - як у Києві, так і в Мілані. У цих іграх була проявлена найвища самовіддача, відчувалася чудова тактична побудова гри, найбільш повно розкрився потенціал гравців. Кожен футболіст реалізував себе практично на сто відсотків. Підвели помилки окремого гравця, які призвели до поразки. Передбачати їх ми ніяк не могли - в іграх такої напруги складно все передбачити в тактиці та підготовці.
    Крім того, нам трішки не вистачило везіння. А у футболі бувають ситуації, коли воно необхідне. Тим не менше у нас відбулися чудові матчі на груповому етапі, але так склалося, що в плей-офф ми не потрапили. Що стосується мотивації та готовності гравців, ці якості в Лізі чемпіонів були позамежними і реалізованими повністю.
    А от якщо говорити про чемпіонат країни, то тут не обійшлося без розчарувань. Маючи після вісімнадцятого туру сім очок відриву від другого місця, гравці, напевно, переоцінили свої здібності й недооцінили можливості суперника. У підсумку за це поплатилися чемпіонством. Напевно, в цьому насамперед недопрацювання головного тренера - не знімаю з себе вини. Нічого в житті легко не видобувається - скрізь треба трудитися і докладно до всього готуватися.
    Що стосується цього сезону, то, звичайно, у нас повно нових амбіцій, ми проводимо велику селекційну роботу, вже підписали контракти з трьома новими гравцями. І ще працюємо як мінімум над двома позиціями.

    - Повертаючись ще раз до теми минулої Ліги чемпіонів, як вважаєте, чому в плей-офф ЦСКА не вдалося пройти "Інтер"?
    - У першій грі "Інтер" зіграв досить потужно: мені здається, що це був прекрасний матч, і лише гра Акінфєєва не дозволила італійцям перемогти більш переконливо. Що стосується другої зустрічі, то "Інтер" зіграв більш раціонально - за рахунком.

    - А як ви вважаєте, "Інтер" справді був сильним у цьому турнірі?
    - Команда, яка виграє Лігу чемпіонів, - найсильніша в Європі!

    - А вам хотілося, щоб італійці перемогли?
    - Я думаю, що ця команда виявилася сильнішою по праву. Адже міланці по ходу змагання здолали і "Челсі", і "Барселону" - можна сказати, головних фаворитів. А потім у фіналі повністю переграли "Баварію".

    - Які ж у вас були відчуття, коли "Інтер" виграв Лігу чемпіонів?
    - Я своїм гравцям сказав: ось, будь ласка, сьогодні виграла Лігу чемпіонів команда, з якою ми не тільки на рівних грали, але й могли залишити її за бортом групового турніру. Тепер ви можете розуміти, наскільки здатні рухатися вперед. Думаю, перемога "Інтера" принесла велике натхнення нашим гравцям, переконала їх у тому, що і ми можемо добиватися найвищих цілей.
    Невпевненість - напевно, найбільша вада гравців пострадянського простору. Віра у свої сили - найголовніша якість спортсмена. Нереалізація своїх можливостей - це комплекс і страх. Тому особливу цінність мають перемоги на європейській арені ЦСКА і "Зеніта", і мені здається, що зараз багато в чому завдяки перемогам цих клубів все розвивається і йде вперед.

    МІЛЕВСЬКИЙ ПРАЦЮЄ В КИЇВСЬКОМУ ДИНАМО
    - Що можете сказати щодо відходу Мілевського?
    - Крім того, що про це пишуть газети, я нічого більше сказати не можу. Футболіст працює в нашій команді, ніяких ні віртуальних, ні реальних пропозицій в нього немає. Якщо комусь з якихось причин потрібно запускати інформацію на цю тему або підігрівати до неї інтерес, я не можу цього заборонити. Можу лише сказати, що у мене з Мілевським на тему його можливого відходу не було навіть розмови. Коли приходить офіційна пропозиція на ім'я президента, я завжди буваю в курсі справи. А якщо ми будемо відволікатися на всілякі чутки, то просто ніколи буде працювати.

    - Для розвитку гравця і команди дуже важливий ритм. У чемпіонаті ж України в наявності перепади напруги через те, що київському «Динамо» випадає за сезон фактично один серйозний суперник...
    - "Шахтар" виграв Кубок УЄФА, і для українського футболу ця перемога має величезне значення. "Динамо" грало у півфіналі єврокубків. Крім того, сьогодні вже є команди, які з кожним роком значно додають: це "Дніпро", "Металіст", донецький "Металург" і "Карпати".

    Звичайно, "Динамо" і "Шахтар" поки стоять окремо, але це властиво багатьом чемпіонатам. І в іспанській першості практично аналогічна картина: є два суперклуби, а також чотири команди, які реально претендують на місця в Лізі чемпіонів. Або взяти російський чемпіонат. Теж є п'ять домінуючих клубів. Скрізь подібна ситуація.
    Звичайно, загальний рівень ще треба підвищувати, але необхідно, щоб спочатку якісно змінилася інфраструктура української прем'єр-ліги. Це насамперед стосується стадіонів. Відразу ж нічого не буває - все розвивається потихеньку, крок за кроком.


    http://tsn.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 429 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net