Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
На 500 г курячої м’якоті - 50-60 г хліба; 1,5 склянка молока; 2 яйця; 3 ст. л. вершкового масла; сіль, перець. Перемолоти курячі грудки через м’ясорубку разом з розмоченим в молоці хлібом. Добре розтерти, додати яєчні жовтки, сіль, спеції, розвести молоком, перемішати і додати збиті білки. Викладати масу ложкою на розігріту сковорідку і смажити з двох сторін до готовності. Подають оладки политі вершковим маслом. Коментар: замість курячих грудок використовувала домашній курячий фарш.