Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 0 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Помідори (бажано середніх розмірів сливки), сіль, цукор, цибуля, перець горошок, лавровий лист, вода. Помідори промити, висушити. Розрізати на половинки. На дно літрової банки (саме літрової) покласти цибулю, порізану кружальцями (3-4 кружки), лавровий лист, перець. Потім наповнити банку половинками помідорів. Зварити маринад - на 1 літр води 1 столову ложку солі та три десертних ложки цукру. Маринадом залити банки, 7-10 хвилин пастеризувати і закатати. Коментар: Дуже смачні консервовані помідори. Використовується власна кислота помідорів і тому застосування оцту зайве.