Ставлення до релігії
|
| | |
PROSPERO | Дата: Середа, 28.11.2007, 23:22 | Повідомлення # 16 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 2
Статус: Offline
| http://exo.ifolder.ru/4341638 А що скажете про це?
|
|
| |
Wird | Дата: Середа, 28.11.2007, 23:39 | Повідомлення # 17 |
Новачок
Репутація: 0
| Quote (PROSPERO) http://exo.ifolder.ru/4341638 А що скажете про це? за обговорення таких тем можна бан отримати, хотя у меня і на цю тему є думки ![;)](http://exo.at.ua/pictures/Smiles/wink3.gif)
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 29.11.2007, 07:09 | Повідомлення # 18 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (Wird) незрозумів значення совкової точки зору А Ви її описали у своїх трьох пунктах - Ви розумієте Віру як залежність, а я розумію Віру як СВОБОДУ. Свободу від хвороб, від матеріальних проблем, від подружньої зради, від самотності. І щастя в тому, що я це отримую. Так, я повинен дотримуватися певних законів, але ж і Ви живете не у світі анархії. І я буду радий, якщо діти підуть моїм шляхом. Чи Вам більше подобається свобода вибору у дітей в сім'ї алкоголіків, свобода хворіти на рак, свобода пити спиртне, курити "траву"? Молодість не вічна, а розплата неминуча.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Wird | Дата: Четвер, 29.11.2007, 09:48 | Повідомлення # 19 |
Новачок
| Quote (Grey) А Ви її описали у своїх трьох пунктах - Ви розумієте Віру як залежність, а я розумію Віру як СВОБОДУ. Ви важаете що ваша віра є собода, а я вважаю, що маю свободу від хибної віри. Віри, яку нав'язують інші люди. Quote (Grey) Свободу від хвороб, від матеріальних проблем, від подружньої зради, від самотності. Невже ви вірите в цю маячню? Напишіть років через 20, я впевнений, що з вище перечисленого хочаб один пунк як мінімум збудеться, а то і всі... тук-тук-тук то дерев'яна стіна Quote (Grey) І щастя в тому, що я це отримую. Так, я повинен дотримуватися певних законів, але ж і Ви живете не у світі анархії. І я буду радий, якщо діти підуть моїм шляхом. Чи Вам більше подобається свобода вибору у дітей в сім'ї алкоголіків, свобода хворіти на рак, свобода пити спиртне, курити "траву"? Молодість не вічна, а розплата неминуча. Розплата неменуча за спосіб життя який більшість веде, покаранням будуть хвороби - це просто біологія, а не вища сила, яка всіх карає за гріхи. Невже ви неприпускаєте думки, що зомбовані діти, які маритимуть тільки Богом зможуть нормально інтегруватись в суспільство? Для таких дітей після усвідомлення реалій життя тільки 2 виходи або фанатична і сліпа віра в Бога, або навпаки повне відкидання такої віри.
Повідомлення відредагував Wird - Четвер, 29.11.2007, 09:49 |
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 29.11.2007, 12:41 | Повідомлення # 20 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Хто сказав, що Бог зробив нас по образу своєму? невже у нього не вистачало фантазії і він вирішив що можна зробити нас таким як і він? Дане твердження зародилося, мені так здалося, що ніхто не міг собі уявити цього ж бога, який він? НУ скажіть, будь-ласка, який бог з вигляду? Велетенська хмара? Космос? Сонце чи скільки ще образів виплине у вашій голові? А "образ і подобіє" - найпростіший вихід з даної ситуації - навіщо йому придумувати образ, якщо є на землі багато вже готових і чий як не людський йому приписати? Тут стверджують що людина - вінець, царь Землі... Я вже колись писав, напищу ще раз - мені здається, що людина - це навпаки, якийсь невдалий експеримент Бога, якесь найогидніше створіння на Землі, яке він не знищив просто тому, що добрий (так наче стверджують всі релігії). А що в майбутньому ці гидотній створіння, які вміють лицемірити, грішити (тварини наче не грішать), захопили всю планету, то це вже побічні ефекти - таракани також виживають і плодяться як скажені. (це все написав з погляду того що буцімто Бог є. Але сам я атеіст. І коли тут хтось сказав "а доведіть що Бога немає" то мені було аж смішно - ви стверджуєте що він є, отже доводіть це, а не ми повинні доводити що немає того, чого ніхто не бачив і не чув і само поняття його абстракне). Доведіть мені, що немає Змія Горинича! Про нього писалося, от тепер доведіть що його немає! правда ж смішно?
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 29.11.2007, 12:43 | Повідомлення # 21 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (Wird) Невже ви вірите в цю маячню? Напишіть років через 20, я впевнений, що з вище перечисленого хочаб один пунк як мінімум збудеться, а то і всі... dash тук-тук-тук то дерев'яна стіна :) Так так, ну може не через 20, а через 200 років точно всі пункти збудуться.... Бо через 200 років, вибачте за грубість, ми всі передохнемо вже.
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 29.11.2007, 18:29 | Повідомлення # 22 |
Лікар
| Quote (Wird) Напишіть років через 20, я впевнений, що з вище перечисленого хочаб один пунк як мінімум збудеться Для чого чекати 20 років. Я і декілька моїх товаришів 15 років тому перебували на обліку у наркодиспансері. Віра позбавила нас від залежності - без жодного уколу і таблетки. Так що - мені перестати вірити, чи потрібно було померти 5-10 років тому? Quote (Wird) Невже ви неприпускаєте думки, що зомбовані діти, які маритимуть тільки Богом зможуть нормально інтегруватись в суспільство? Черговий вплив радянської ідеології. По-перше - царська Росія була глибоко релігійною країною - так що - там не було видатних учених, чи вищої освіти? По-друге - мені не дуже хочеться інтегруватися в суспільство, яке на всіх телеканалах крутить "Пий пиво - будеш успішним", яке відкрито рекламує убивцю тисяч людей - горілку, яке продає жінок у сексуальне рабство, яке дере три шкури за "безплатну" медицину. Так хто з нас іде неправильним шляхом?
|
|
| |
Wird | Дата: Четвер, 29.11.2007, 20:20 | Повідомлення # 23 |
Новачок
| Quote (Grey) Для чого чекати 20 років. Я і декілька моїх товаришів 15 років тому перебували на обліку у наркодиспансері. Віра позбавила нас від залежності - без жодного уколу і таблетки. Так що - мені перестати вірити, чи потрібно було померти 5-10 років тому? Як вам вже натякали в сусідніх темах ви перекручуєте сказане!!! Хіба я писав, про ваше минуле? Ваша віра недопоможе вам уникнути проблем таких, як хвороба, матеріальні проблеми, зради, самотності. Якщо до самої смерти ви незахворієте ніразу вам можна ставити памятник з чистого золота, матеріальні проблеми бувають навіть у заможних людей, самотність приходить з старістю, зрада може бути необовязково подружньою зрадити може і друг. Віра в те, що Бог захищає вас це дурість, захистити вас зможете тільки ви і ваші близькі (якщо ви їм небайдужі) Quote (Grey) Черговий вплив радянської ідеології. По-перше - царська Росія була глибоко релігійною країною - так що - там не було видатних учених, чи вищої освіти? По-друге - мені не дуже хочеться інтегруватися в суспільство, яке на всіх телеканалах крутить "Пий пиво - будеш успішним", яке відкрито рекламує убивцю тисяч людей - горілку, яке продає жінок у сексуальне рабство, яке дере три шкури за "безплатну" медицину. Так хто з нас іде неправильним шляхом? По-перше на мене радянська ідеологія невстигла вплинути. По-друге причому тут Росія? В моїх постах немає дуки, що віруючі люди неможе бути вченим. По-трете Ви підкреслюєте лише негативні сторони суспільста. Людині навіть в такому суспільстві даний вибір, чи пити те пиво й горілку, чи ви важаете, що на світі неіснує непетущих невіруючих? А про медецину це взагалі перл... навіщо вам безплатна медецина якщо Бог вас захищає від хвороб?
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 29.11.2007, 20:44 | Повідомлення # 24 |
Лікар
| Quote (Wird) Якщо до самої смерти ви незахворієте ніразу вам можна ставити памятник з чистого золота Мій сусід, який до речі відсидів 25 років сталінських таборів за Віру, помер у 93 роки. І ніхто не пам'ятає його хворим - заснув і не проснувся. І все. А Ви так не хочете? Quote (Wird) Ваша віра недопоможе вам уникнути проблем таких, як хвороба А по-вашому алкоголізм і наркоманія - не хвороби??? Від них не помирають??? Quote (Wird) матеріальні проблеми бувають навіть у заможних людей Так, бувають, якщо гроші - їх бог. Quote (Wird) Ви підкреслюєте лише негативні сторони суспільства Так, тому що я хочу їх змінити, а ви - ні. Покажіть мені позитивні сторони. Quote (Wird) самотність приходить з старістю А цього вислову я взагалі не розумію. Коли я постарію, то що - всі навколо вимруть???
|
|
| |
Wird | Дата: Четвер, 29.11.2007, 21:27 | Повідомлення # 25 |
Новачок
| Quote (Grey) Мій сусід, який до речі відсидів 25 років сталінських таборів за Віру, помер у 93 роки. І ніхто не пам'ятає його хворим - заснув і не проснувся. І все. А Ви так не хочете? Здоровя моєї віруючої матері і її одновірців, велечезна к-ть молит за їх здоровя, для мене є найпереконливішим фактом того, що ніхто їх незахищає. Згоден сусід у вас унікальний, а тепер скажіть скільки людей були ростріляні або неповернулися з таборів за Віру? Quote (Grey) А по-вашому алкоголізм і наркоманія - не хвороби??? Від них не помирають??? Ні нехвороби, на жодному з етапів хвороби людина неотримує задоволення. Доречі згадуючи біблію памятаю, що навіть Ісус пив вино і його неважали алкоголіком, то чому неможна вживати спиртні напої вміру? Quote (Grey) Так, бувають, якщо гроші - їх бог. Мені за прикладами нестачі грошей у нормальних людей нетреба далеко ходити: мати і її одновірці. Quote (Grey) Так, тому що я хочу їх змінити, а ви - ні. Покажіть мені позитивні сторони. Це ваше право намагатися щось змінити. Позитив: все те, що ви неназвали. Quote (Grey) А цього вислову я взагалі не розумію. Коли я постарію, то що - всі навколо вимруть??? Так певною мірою, дехто помре, дехто незможе вже приїхати, а з молодю у вас небуде спільних інтересів.
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 29.11.2007, 21:52 | Повідомлення # 26 |
Лікар
| Quote (Wird) Позитив: все те, що ви неназвали. Назвіть Ви - конкретно. Quote (Wird) а з молодю у вас небуде спільних інтересів З дітьми у мене завжди будуть спільні інтереси. Quote (Wird) Здоровя моєї віруючої матері і її одновірців, велечезна к-ть молит за їх здоровя До якої з конфесій належить Ваша мама? Quote (Wird) Ні нехвороби, на жодному з етапів хвороби людина неотримує задоволення. Доречі згадуючи біблію памятаю, що навіть Ісус пив вино і його неважали алкоголіком, то чому неможна вживати спиртні напої вміру? 1. Тобто наркологія - не наука, а нарколог - не лікар??? 2. Ви, напевне, погано знаєте, яке вино і з якою метою вживали в Ізраілі.
|
|
| |
PROSPERO | Дата: Четвер, 29.11.2007, 22:10 | Повідомлення # 27 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (Grey) Тобто наркологія - не наука, а нарколог - не лікар??? Наркоманія і алкоголізм - це НЕ хвороби, а ледачість...не хоче людина працювати над собою от тікає куди небудь - в наркотичну чи алкогольну безтяму.. Хоча це проблема більш все таки соціальна, хоча аж ніяк не медична... А наркологія - це один із способів заробляння грошей на стражданнях інших...мало кому домпомагають, тому що проблема не медична, а соціальна.....
|
|
| |
Wird | Дата: Четвер, 29.11.2007, 22:16 | Повідомлення # 28 |
Новачок
| Quote (Grey) Назвіть Ви - конкретно. Прогрес техніки, культури (лутература, театри і т.д.), свобода вибору (в цій темі можна акцентувати увагу на свободі вибору релігії, або просто предмету віри), цивілізованість. Quote (Grey) З дітьми у мене завжди будуть спільні інтереси. Ага скажіть ще, що ваші батьки в компютерах розбираються(щось складніше від Ворда). Quote (Grey) До якої з конфесій належить Ваша мама? Скільки разів незапитував, точної відповіді ніразу неотримав. Християнка - без ідолів, без православних свят, з пастором, вірою і ішими такими прибамбасами. В мене виникло питання навіщо ви мене це запитали? Хіба для різних конфесій Бог старється порізному? Quote (Grey) 1. Тобто наркологія - не наука, а нарколог - не лікар??? 2. Ви, напевне, погано знаєте, яке вино і з якою метою вживали в Ізраілі. 1. Так це наука і лікар. Ця "хвороба" не є таковою тому, що виникає з доброї волі самого "хворого". Справжні хвороби незалежать від волі людини вони виникають іза негативного зовнішнього впливу природи, вірусів і т.д. 2. Нажаль точно непамятаю, але невже вино було безалкогольний? Добавлено (29.11.2007, 22:16) --------------------------------------------- to PROSPERO +1
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 29.11.2007, 22:31 | Повідомлення # 29 |
Лікар
| Quote (Wird) Хіба для різних конфесій Бог старється порізному? Навпаки - різні конфесії стараються по-різному, тому і не завжди отримують те, що просять. Quote (Wird) Справжні хвороби Цікава класифікація - хвороби справжні і несправжні. Поділіться джерелом інформації. Quote (Wird) Ага скажіть ще, що ваші батьки в компютерах розбираються(щось складніше від Ворда). У Вас є власні діти? Якщо ні, то скільки часу на день Ви спілкуєтеся з своїми батьками, чи у Вас дійсно з ними немає спільних інтересів? Quote (Wird) Нажаль точно непамятаю Не пам'ятаю і не знаю - це абсолютно речі, погодьтеся. Quote (PROSPERO) Наркоманія і алкоголізм - це НЕ хвороби, а ледачість...не хоче людина працювати над собою Тобто сучасна молодь дудлить пиво тільки тому, що ледача і не хоче працювати над собою? І за це її потрібно поважати?
|
|
| |
Wird | Дата: Четвер, 29.11.2007, 22:58 | Повідомлення # 30 |
Новачок
| Quote (Grey) Навпаки - різні конфесії стараються по-різному, тому і не завжди отримують те, що просять. Причому тут конфесії, хіба віра залежить від них? Я чомусь важав, що основним джерелом віри є людина. Quote (Grey) Цікава класифікація - хвороби справжні і несправжні. Поділіться джерелом інформації. Це моя точка зору. Добре якщо я неможу переконати вас, що це не хвороби скажіть чому це навпаки. Quote (Grey) У Вас є власні діти? Якщо ні, то скільки часу на день Ви спілкуєтеся з своїми батьками, чи у Вас дійсно з ними немає спільних інтересів? Дітей немає. Спільних інтересів немає є поточні буденні справи. Quote (Grey) Не пам'ятаю і не знаю - це абсолютно речі, погодьтеся. Абсолютно які речі? Не памятаю - це означає, що колись знав але з часом забув. Не знаю - це не чув, не бачив, перший раз чую і т.д.
|
|
| |
|