Секс в нашому житті!
|
|
Grey | Дата: Субота, 17.11.2007, 22:46 | Повідомлення # 76 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Quote (Оксана) Насамперед потрібно досягти фізичної та психологічної зрілості. Остання приходить тоді, коли людина стає здатною розуміти свої відчуття і бажання. Ось тут доречний і перегляд еротичних фото та фільмів Моя бабуся в 16 років вийшла заміж, ніколи "Плейбоїв" не бачила, виростила синів, онуків. Якби ви бачили, як вони цінували один одного - по доброму позаздриш.Добавлено (17.11.2007, 22:46) ---------------------------------------------
Quote (Оксана) суперечки не завжди безглузді, іноді в може народитися істина 1. Суперечки завжди безглузді - потрібне аргументоване обговорення. 2. Істина не може народитися - вона існує поза Вашим бажанням - як Сонце, як Вічність.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
никТО | Дата: Неділя, 18.11.2007, 16:58 | Повідомлення # 77 |
Новачок
Репутація: 1
| интересная тема ... но общего знаменателя как ни крути не будет ибо стороны представлены разными поколениями и у каждого свой взгляд формировался под влиянием времени и общества в котором они проживали и проживают … я в чём то поддерживаю и мнение ГРЕЯ и мнение МУРАВКИ … конечно сейчас о «сексе только после свадьбы» говорить глупо но «бросаться на всё что движется» тоже не нормально (хотя для кого как) … я считаю абсолютно нормальными сексуальные отношения людей которые не связаны узами брака при условии что это действительно ОТНОШЕНИЯ а не гинетальная гимнастика, сексом ведь не ради спорта занимаются (чтобы удовлетворить либидо) а скажем ещё «чтобы душа развернулась», а для этого ещё нужны и чувства … а касаемо СПИДа - если презерватив считается не самым приемлимым способом защиты (может порваться и т.д.) а в планах назревает интим - пройдите ВИЧ-анализы в больнице со своим спутником или спутницей и не терзайтесь ...
никТО
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 18.11.2007, 17:57 | Повідомлення # 78 |
Лікар
| Quote (никТО) сейчас о «сексе только после свадьбы» говорить глупо Про що тоді говорити розумно? Який основний аргумент для початку дошлюбних статевих відносин - "Якшо ти мене любиш - давай, а не дасиш - піду до Маньки - вона добра, вона дасть. Її й любитиму!" А хто виступає ініціатором втрати дівочості до шлюбу - її хазяйка? Чи крутий "мачо"?
|
|
| |
никТО | Дата: Неділя, 18.11.2007, 20:06 | Повідомлення # 79 |
Новачок
| для Grey основной аргумент добрачных отношений именно любовь, только человек который действительно любит с своей девушкой так не разговаривает и не ставить вопрос так - ("Якшо ти мене любиш - давай, а не дасиш - піду до Маньки - вона добра, вона дасть. Її й любитиму!") ибо это просто обычный шантаж ... а ("ініціатором втрати дівочості до шлюбу") должно быть взаимное согласие обеих и понимание того что это не просто обычный трах-тарарах а немного больше
никТО
|
|
| |
Меланхолія | Дата: Понеділок, 19.11.2007, 00:41 | Повідомлення # 80 |
Новачок
| В житті не завжди так, як про це легко говорити...
Слова не головне!
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 19.11.2007, 09:03 | Повідомлення # 81 |
Лікар
| Quote (никТО) только человек который действительно любит А что мешает ЧЕЛОВЕКУ, который ДЕЙСТВИТЕЛЬНО любит узаконить отношения? Назовите хотя бы одну НАСТОЯЩУЮ причину.
|
|
| |
premium | Дата: Понеділок, 19.11.2007, 11:27 | Повідомлення # 82 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (Grey) А что мешает ЧЕЛОВЕКУ, который ДЕЙСТВИТЕЛЬНО любит узаконить отношения? Назовите хотя бы одну НАСТОЯЩУЮ причину. Наприклад надто юний вік.
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 19.11.2007, 11:45 | Повідомлення # 83 |
Лікар
| Quote (premium) Наприклад надто юний вік. ??? 15 років чи 13? І що вже пора займатися сексом? Важко почекати до 17? Маячня!
|
|
| |
perekos | Дата: Понеділок, 19.11.2007, 12:44 | Повідомлення # 84 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Grey) ??? 15 років чи 13? І що вже пора займатися сексом? Важко почекати до 17? Маячня! +1
|
|
| |
Muravka | Дата: Понеділок, 19.11.2007, 21:07 | Повідомлення # 85 |
Бувалий
Репутація: 13
| "никТО" касаемо СПИДа - если презерватив считается не самым приемлимым способом защиты (может порваться и т.д.) а в планах назревает интим - пройдите ВИЧ-анализы в больнице со своим спутником или спутницей и не терзайтесь ... Я з тобою згодна на всі 100 відсотків. Аот деяким співрозмовника запропонувати своєму партнеру обстеження соромно. Я вважаю найдієвішого варіанта вберегтися немає аніж обстеження обох.
Я люблю людей.
Повідомлення відредагував Muravka - Понеділок, 19.11.2007, 22:01 |
|
| |
premium | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 14:37 | Повідомлення # 86 |
Досвідчений
| Quote (Grey) ??? 15 років чи 13? І що вже пора займатися сексом? Важко почекати до 17? Маячня! А в 17 розумно одружуватись?Добавлено (20.11.2007, 14:37) --------------------------------------------- Виходить треба чекати з одруженням і сексом до 21 року.
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
Admin | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 15:52 | Повідомлення # 87 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (premium) Виходить треба чекати з одруженням і сексом до 21 року. А зважаючи на теперішній стан економіки, то до самих 27-30 доки не заробиш нормальних грошей, не створиш собі всі умови для більш-менш нормального життя... І весь час без сексу?! Долоні зовсім постирати ж так можна! :)
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 17:43 | Повідомлення # 88 |
Лікар
| 1.Quote (premium) А в 17 розумно одружуватись А трахатися? Нерозумно, зато приємно? 2. Quote (Admin) А зважаючи на теперішній стан економіки, то до самих 27-30 доки не заробиш нормальних грошей а) Дехто і до пенсії їх не заробить - так що не одружуватися? б) Ми говоримо про шлюб по ЛЮБОВІ - при чому тут гроші - з милим рай і в шалаші ( аргумент не приймається )!
|
|
| |
никТО | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 23:09 | Повідомлення # 89 |
Новачок
| ...ну не знаю кому там рай в шалаші бо мені здається що зараз наше суспільство переживає такі часи коли без грошей як "без води і ні туди і ні сюди"... звичайно я не ставлю їх понад людськими відносинами але і прожити життя злиднем також не хотів би... ...а про те що "Дехто і до пенсії їх не заробить - так що не одружуватися?" то скажу що заробляти зараз можна, було б бажання, просто дехто не скільки "не може" як скільки "не хоче", яке у багатьох осіб виливається у просту формулу - сидіти, ні біса не робити а гроші за це платили... ... скажімо так - гроші у ШЛЮБІ ПО ЛЮБОВІ далеко не головний фактор але в той же час їх наявність досить приємний додаток...
никТО
|
|
| |
premium | Дата: Середа, 21.11.2007, 14:30 | Повідомлення # 90 |
Досвідчений
| Quote (Grey) А трахатися? Нерозумно, зато приємно? Якщо з розумом (кохатися) - то приємно, корисно і природньо. А от розум, в більшості, з'являється десь після 20.
|
|
| |