ЗРАДА
|
|
Нереклама | Дата: Четвер, 27.12.2007, 22:16 | Повідомлення # 76 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
Статус: Offline
| Ні тільки в тому випадку, якщо ти ще не вирішив, що кохана людина сенс твого життя. Якщо ж ти ще в пошуку, то до чого тут зрада. А якщо лбиш когось більше життя, то чого до когось чужого в рота лізти.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Оксана | Дата: Четвер, 27.12.2007, 22:24 | Повідомлення # 77 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 16
| Поцілунок - це дотик людських губ до будь-чого для вираження своїх емоцій, переважно позитивних. Сексі не уточнила які емоції її охоплювали в той момент. А якщо людина Quote (Нереклама) А якщо лбиш когось більше життя , то до чого тут навіть роздуми: зрада чи ні? Кохання і зрада - несумісні речі
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 28.12.2007, 00:07 | Повідомлення # 78 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| А й справді, цікаво: поцілунок - зрада чи ні? Хто помиляється?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
Повідомлення відредагував EVA - Пятниця, 28.12.2007, 00:09 |
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 28.12.2007, 00:26 | Повідомлення # 79 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Девочки! Нереклама ! Оксана, ! Я очень люблю своего парня! И он души во мне не чает. Но я не могу просто понять что на меня тогда нашло? И вот теперь думаю - может ему рассказать о том поцелуе? Но он может и не простить меня. Ведь он меня просто обожает! Что мне делать? Неужели я ему изменила?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
Повідомлення відредагував SEKSI - Пятниця, 28.12.2007, 22:35 |
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 28.12.2007, 08:50 | Повідомлення # 80 |
Оберіг форуму
| Quote (SEKSI) И вот теперь думаю - может ему рассказать о том поцелуе? Но он может и не простить меня. Ведь он меня просто обожает! Что мне делать? Неужели я ему изменила? Тсс! SEKSI, мила -ти ж розкаюєшся! Цього вже досить. Просто не роби так більше ніколи і все буде добре! Він може і пробачить, але згадуватиме все життя. Не розповідай!
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 28.12.2007, 22:41 | Повідомлення # 81 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Нереклама, Оксана, спасибо вам за советы. Попробую ничего не говорить любимому. Но совесть, блин, мучает...
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
Повідомлення відредагував SEKSI - Пятниця, 28.12.2007, 22:42 |
|
| |
Grey | Дата: Субота, 29.12.2007, 07:05 | Повідомлення # 82 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (SEKSI) Но совесть, блин, мучает... Quote (Нереклама) SEKSI, мила -ти ж розкаюєшся! SEKSI, люба моя, Нереклама дала тобі 100% ліки. Не обов'язково іншим знати про твої гріхи. Зроби правильні висновки сама для себе - і живи з чистою совістю!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Лтава | Дата: Субота, 29.12.2007, 08:47 | Повідомлення # 83 |
Новачок
Репутація: 4
| Quote (SEKSI) Неужели я ему изменила? Зрада це не дія а думка. Якщо людина готова зрадити то не важливо буде дія чи ні. Єдина порада- ніколи, ні при яких обставинах, ні з просоння, ні з перепою, ні в сорі, не признавайтеся в зраді. Ваш коханий завжди пам"ятатиме нанесену Вами біль. Переконуйте в своїй вірності і він навіть при явній зраді знайде Вам виправдання.
|
|
| |
Оксана | Дата: Субота, 29.12.2007, 13:20 | Повідомлення # 84 |
Досвідчений
| Quote (SEKSI) Что мне делать? Неужели я ему изменила? Якщо ти так переживаєш, то певно зрадила просто своїм принципам. Є арабська мудрість : "Деньги проходят через мои руки, но не через мое сердце", її можна застосовувати під будь що. Спонтанний поцілунок, який пройшов в обхід серця - нічого не вартий. Тим паче, що іноді жести і дотики (потискання руки, близкість під час танцю, зустріч поглядами) здатні викликати більше емоцій, ніж поцілунок. І ще, а ти впевнена, що твій коханий не відвідує форум?
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 29.12.2007, 13:33 | Повідомлення # 85 |
Лікар
| Quote (Оксана) Спонтанний поцілунок, який пройшов в обхід серця - нічого не вартий. Пишу по аналогії - спонтанний секс, який пройшов в обхід серця - нічого не вартий? Це виправдання для кого?
|
|
| |
Оксана | Дата: Субота, 29.12.2007, 13:42 | Повідомлення # 86 |
Досвідчений
| Quote (Grey) Це виправдання для кого? Для себе, щоб розставити все по поличкам і навести лад в думках і відчуттях. Секс сюди теж можна віднести. Жінка в першу чергу має чітко визначитись зі своєю позицією, бажаннями, поважати себе і свої вчинки. Якщо вже щось і сталось - в петлю не треба лізти, варто оцінити ситуацію і зрозуміти чому було саме так. А докори сумління нікому не потрібні, вони лише свідчать про невизначеність в думках і діях.Добавлено (29.12.2007, 13:42) --------------------------------------------- бардак в голові - бардак в житті!!
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 29.12.2007, 13:49 | Повідомлення # 87 |
Лікар
| Quote (Оксана) бардак в голові - бардак в житті!! Я постійно намагаюся це довести, але мене обзивають злим і фанатичним. Добре, що залишаються люди, які прагнуть досконалості.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Субота, 29.12.2007, 17:28 | Повідомлення # 88 |
Оберіг форуму
| Quote (Grey) Я постійно намагаюся це довести, але мене обзивають злим і фанатичним. Добре, що залишаються люди, які прагнуть досконалості. Grey, а в чому на твою думку є досконалість? Помічати свої помилки в суперечці це шлях до досконалості?
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 29.12.2007, 17:54 | Повідомлення # 89 |
Лікар
| Quote (Нереклама) Помічати свої помилки в суперечці це шлях до досконалості? Помічати і виправляти!
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 29.12.2007, 17:59 | Повідомлення # 90 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Лтава) Зрада це не дія а думка. Якщо людина готова зрадити то не важливо буде дія чи ні. Єдина порада- ніколи, ні при яких обставинах, ні з просоння, ні з перепою, ні в сорі, не признавайтеся в зраді. Ваш коханий завжди пам"ятатиме нанесену Вами біль. Переконуйте в своїй вірності і він навіть при явній зраді знайде Вам виправдання. Таке враження, що це радить жінка, а не чоловік. Одна моя знайома вважає і робить так само, як говроить Лтава. Дивно, якщо чесно, чути такі поради з вуст чоловіка.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
Повідомлення відредагував EVA - Субота, 29.12.2007, 18:13 |
|
| |