Шкарбан Анатолій Миколайович
|
|
Admin | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 18:22 | Повідомлення # 1 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| В даній темі форуму ви можете задати запитання депутату Полтавської обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко, Шкарбану Анатолію Миколайовичу. Розмова з Анатолієм Шкарбаном відбудеться в суботу 22 грудня 2007 року з 14.00 до 16.00. Пріоритет надається тим питанням, які будуть задані в режимі "online". Всі інші питання будуть розглянуті по мірі можливостей гостя. Тому рекомендовано заходити на даний розділ форуму саме у вище вказаний час і швидко записувати свої питання. За підтримки газети "ЕХО Кобеляк"
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 19:09 | Повідомлення # 76 |
депутат Полтавської обласної ради
Група: Продвинуті
Репутація: 6
| Тільки приїхав з Полтави де засідала робоча група по розподілу коштів з відшкодувань втрат сільськогосподарського виробництва. Випросив 20тис. Кобелякам на проект рекультивації смітника (за кирпичним), якщо повезе в цьому році зробимо і рекультивацію, кошти на розкорчовку садів в Свічкаревому, ну і в Ліщинівку 60тис. на залуження. Цілий день не їв, піду вечеряти. До зустрічі.
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 19:20 | Повідомлення # 77 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (Шкарбан) на розкорчовку садів в Свічкаревому Цікаво - а що буде на місці радгоспу ім. Луценка?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Середа, 13.02.2008, 17:41 | Повідомлення # 78 |
| Quote (Grey) Цікаво - а що буде на місці радгоспу ім. Луценка? прошу вибачення, але я не встигаю з відповідями та ще і програма "глючить". Сади розпайовані і розкорчовка дасть можливість здавати земельні паї в оренду. В перспективі ж буде те ж що і з іншими земельними паями, їх скуплять .Добавлено (13.02.2008, 17:41) ---------------------------------------------
Quote (Grey) Назвіть 5 конкретних корисних для району справ, які депутат обласної ради А.М.Шкарбан зробив особисто: В 2007році: 1 Майже 15тис.гр. наданої матеріальної допомоги жителям району; 2 Завершено будівництво очисних споруд (140тис.гр.) в Свічкаревому; 3 Біликам на проектну документацію 157тис.гр. ( які незуміли освоїти); 4 Майже 700тис.гр. Кобеляцькому ПНБІ на продовження будівництва спалного корпусу; 5 Кобеляцькому видавництву 200тис.гр. на ремонт покрівлі; 6 Організація відкриття Кобеляцького БТІ і т.д. Хоча постановка питання і моя відповідь не зовсім правильні, я депутат обласної ради а не району, оцінювати роботу треба в розрізі області.
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 13.02.2008, 20:45 | Повідомлення # 79 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (Шкарбан) 3 Біликам на проектну документацію 157тис.гр. ( які незуміли освоїти); Вибачте, поконкретніше з цього місця можна?
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Середа, 13.02.2008, 20:53 | Повідомлення # 80 |
Професіонал
| Quote (PePeL-soN) 5 Кобеляцькому видавництву 200тис.гр. на ремонт покрівлі; Шо це за покрівля така що 200000,00 стоє Не іначе видавництво сусалкой рішили покрити
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Середа, 13.02.2008, 22:07 | Повідомлення # 81 |
| Quote (PePeL-soN) 3 Біликам на проектну документацію 157тис.гр. ( які незуміли освоїти); Вибачте, поконкретніше з цього місця можна? Були виділенні кошти на проектно-кошторисну документацію по реконструкції системи водопостачання і водовідведення по Біликам. Нажаль, виникла суперечка що до права заключення договору з проектантами. Доки перетягували повноваження термін використаня коштів закінчився, кошти повернулися в бюджет.Добавлено (13.02.2008, 22:07) ---------------------------------------------
Quote (oleksiy11) Шо це за покрівля така що 200000,00 стоє Сьогодні це не гроші для такого ремонту.
|
|
| |
|
oleksiy11 | Дата: Четвер, 14.02.2008, 15:15 | Повідомлення # 83 |
Професіонал
| Цікаво скільки коштів піде на безпосередній ремонт а скільки зїдяти буквогризи-бюрократовичі з сїми проектно кошторисними документаціями
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Пятниця, 15.02.2008, 17:14 | Повідомлення # 84 |
| Quote (oleksiy11) Цікаво скільки коштів піде на безпосередній ремонт Коштів їм я не дам, доки не побачу що планується робити. А сьгодні бажання взяти гроші і робить що заманеться. Селищний голова прямо і заявив: " Дайте гроші а ми знайдем куди тратити". Quote (oleksiy11) скільки зїдяти буквогризи-бюрократовичі з сїми проектно кошторисними документаціями Вартість проектнокошторисної документації до 10% від вартості робіт. " Відкати " від 5% до 40% в залежності від виду робіт і нахальства. Я зрозумів що в прошлому році це могло стати причиної не використання коштів.Добавлено (15.02.2008, 17:14) ---------------------------------------------
Quote (PePeL-soN) Безтолкова сільрада Вимушений з Вами погодитися, хоча толкових сільрад взагалі одиниці.
|
|
| |
PROSPERO | Дата: Понеділок, 18.02.2008, 13:04 | Повідомлення # 85 |
Новачок
Репутація: 2
| Шановний Анатолію Миколайовичу! Кілька запитань як до депутата районної Ради: 1. Хто ухвалив рішення про вилучення коштів з міського бюджету ( а це майже 1 мільйон гривень) і передачі їх на села району (зокрема в Жуки)? У місті, що все в порядку з водою, транспортом, дорогами, пенсіонерами і т.д. ?.. 2. Коли вже буде нормальне автобусне сполучення з містом Кременчук, тому що зараз туди можна дібратись тільки через усі "прелєсті" сільських доріг за більш як 3 години (про якість автобусів я вже мовчу) ?Добавлено (18.02.2008, 13:04) ---------------------------------------------
Quote (PROSPERO) Шановний Анатолію Миколайовичу! Кілька запитань як до депутата районної Ради: Я вибачаюсь - як до депутата обласної Ради...
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 00:07 | Повідомлення # 86 |
| Надіюся дуля не до мене. Quote (PROSPERO) як до депутата обласної Ради... Дійсно за рішення районної ради я не повиннен відповідати, але ! Сьогодні відбувалося надзвичайно цікаве дійство , яке вплине на діяльність районної ради. На розширенному засіданні районної фракції БЮТ заборонили Шкарбанам висловлювати свою точку зору без попередньої цензури районного партійного осередку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote (PROSPERO) Хто ухвалив рішення про вилучення коштів з міського бюджету ( а це майже 1 мільйон гривень) і передачі їх на села району (зокрема в Жуки)? У місті, що все в порядку з водою, транспортом, дорогами, пенсіонерами і т.д. ?.. Районна рада за поданням районної адміністрації. Quote (PROSPERO) Коли вже буде нормальне автобусне сполучення з містом Кременчук, тому що зараз туди можна дібратись тільки через усі "прелєсті" сільських доріг за більш як 3 години (про якість автобусів я вже мовчу) Не скоро бо це не цікаво депутатам районної ради. Їм нічого не цікаво, я при чому?
|
|
| |
perekos | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 09:13 | Повідомлення # 87 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Шкарбан) Їм нічого не цікаво, я при чому? В якому смислі? Прокоментуйте будь-ласка цю фразу. Вони що, відмовляються працювати, займаються саботажом чи просто працюють "не закочуючи рукава"? Який зміст був вложений в цю фразу? А взагалі дуже погано, що тут більш нікого з депутатів і посадовців немає
|
|
| |
PROSPERO | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 10:58 | Повідомлення # 88 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (Шкарбан) На розширенному засіданні районної фракції БЮТ заборонили Шкарбанам висловлювати свою точку зору без попередньої цензури районного партійного осередку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Щось запахло совєцьким нафталіном....
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 15:50 | Повідомлення # 89 |
Лікар
| Quote (Шкарбан) На розширенному засіданні районної фракції БЮТ заборонили Шкарбанам висловлювати свою точку зору без попередньої цензури районного партійного осередку! А я вважаю правильно! Член партії повинен дотримуватися партійної дисципліни! Адже мандат депутата виданий Вам за партійною ознакою, то Ви й мусите проводити і озвучувати її стратегічну лінію! Не подобається - партквиток на стіл! І виступайте як приватна особа!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
Повідомлення відредагував Grey - Вівторок, 19.02.2008, 15:53 |
|
| |
perekos | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 17:29 | Повідомлення # 90 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Grey) А я вважаю правильно! Член партії повинен дотримуватися партійної дисципліни! Ага, якраз тільки кнопкодавів нам і не хватало. Якщо тупо піднімати руки і звірятись з "лінією партії" то бардак на місцевому рівні гарантований, непотрібно брати саме "найкраще" з Київа - там зовсім інша обстановка, цілі і розклади.
|
|
| |