Цивільний шлюб
|
|
Infinity | Дата: Неділя, 01.06.2008, 21:22 | Повідомлення # 106 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 6
Статус: Offline
| Бачу кожен залишається при своїй думці ! Це дуже добре !
З погляду молодості життя є безкінечне майбутнє; з точки зору старості - дуже коротке минуле.
|
|
| |
FillipAF | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 11:37 | Повідомлення # 107 |
Новачок
Репутація: 1
| Quote (Infinity) Бачу кожен залишається при своїй думці ! Це дуже добре ! Тут по другому никак Это вечная тема...
Привет учасникам естественного отбора!
|
|
| |
Sensey | Дата: Середа, 12.11.2008, 11:52 | Повідомлення # 108 |
Новачок
Репутація: 9
| Я за цивільний шлюб це нічого не змінюш ,хіба те що в паспорті стоїть штамп а там ні ось і вся різниця,а якщо люди льблять один одного то і сім"я збережеться і все решта,а якщо ні то і штамп в паспорті не допоможе і ніхто інший
Тихіше їдеш, нікому не винен
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 14.11.2008, 22:17 | Повідомлення # 109 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Sensey, у штампі в паспорті таки є щось. Абсолютно не проти цивільних шлюбів, але посперечаюсь про значення штампу. Бо сама тільки після офіційної реєстрації відчула себе дійсно Дружиною, а не коханою, подружкою чи "сожительницей"
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 19:33 | Повідомлення # 110 |
Професіонал
Репутація: 18
| Якщо є любов, то байдуже чи є штамп, чи це цивільний шлюб. Головне щоб була ЛЮБОВ, взаєморозуміння та повага! Хоча, зараз в стосунках на перше місце виступають вигода , ссссекс, або збіг обставин.
|
|
| |
Karmelita | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 17:34 | Повідомлення # 111 |
Новачок
Репутація: 0
| А я підтримую цивільний шлюб, тому що є можливість дійсно перевірити міцність стосунків![/color][/color]
|
|
| |
Туманова | Дата: Вівторок, 16.12.2008, 10:26 | Повідомлення # 112 |
Новачок
Репутація: 5
| Маю неоднозначне ставлення до цивільного шлюбу.Не схвалюю подруг,які народили дітей в цивільному шлюбі.З різних причин:потрібні великі гроші на весілля та й отримуватимуть гроші від держави,як матері одиночки.Отакі жахливі сучасні тенденції.Не схвалюю тривалі цивільні шлюби без узаконення стосунків.Нехай пів року,ну рік на перевірку почуттів.А нащо більше? У мене своя історія життя щодо цивільного шлюбу.Тільки не будьте дуже критичні до мене Грей і Сашко, ви мені подобаєтесь.Йому було 24 мені 17.Я ще ходила в школу він працював.Ми закохані були до нестями.Ми зустрічались.Але того часу було мало.Мені хотілось його бачити чим більше ,тим краще.І в 11 класі стали жити разом.Мені все одно було ,що кажуть люди.Ми не могли один без одного.Одружитись не могли.Я ще не закінчила школу.Звичайно на душі від того було зле.Але ж я кохала і кохаю.Пожили з пів року.Одружились,закінчила ПТУ уже і народила синочка.І я щаслива ,що ми ОДРУЖЕНІ.А не в цивільному шлюбі.Це був мій перший чоловік,який став мені мужом і синові батьком.Я ЩАСЛИВА.
"Час минає!" – звикли ви казати. Час стоїть – минаєте ви. Талмуд
|
|
| |