Вітальня ЄВИ
|
|
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 12:10 | Повідомлення # 46 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
Статус: Offline
| Quote (Grey) Як про мене, так все це мура, яку видумують люди, щоб виправдати свою ЛІНЬ. Grey, чому Ви так думаєте? Quote (Grey) Що стосується чисел - є важливе правило: "Шість днів працюй, а сьомий - Господу Богу твоєму" і буде тобі щастя... А з цим не можу не погодитися. ![yes](http://exo.at.ua/pictures/Smiles/yes3.gif)
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 15:33 | Повідомлення # 47 |
Професіонал
Репутація: 18
| Ну добрий день всим.Вирішила заглянути на 10 хвилин,і буду дальше учити д/з У вечері зустрінемось.
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 16:28 | Повідомлення # 48 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Ну добрий день всим.Вирішила заглянути на 10 хвилин,і буду дальше учити д/з У вечері зустрінемось. Привіт і тобі, Фиби і всім хто на форумі! Я оце теж на хвильку зазирнула і біжу. До зустрічі ввечері!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
Повідомлення відредагував EVA - Вівторок, 29.01.2008, 16:29 |
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 18:56 | Повідомлення # 49 |
Професіонал
| Я уже тута)))
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 19:40 | Повідомлення # 50 |
Цікава особистість
| Привіт усім! І я вже тута ))) Фиби, як день пройшов? В школу не проспала?
|
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 19:50 | Повідомлення # 51 |
Професіонал
| Встала вчасно,тільки мамка пішла на роботу,начала потихеньку просипатись. Поки собралась,поки підождала подругу,прийшли у клас на 10 хвилин пізніше. Добре що хоч ніхто не кричав.Так мало того,ще додумались вдягти джинси,що цілий день бігали по школі,щоб директор не побачив,що у нас за форма. А так все пройшло чудово.правда замість одного уроку англійської,поставили 3,так ми чуть не поїхали...))) А ти як Єво?))
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 20:13 | Повідомлення # 52 |
Цікава особистість
| Та все ок. Справ багатенько було. Роботу треба закінчити, а тут екзамени ще на носі. Завал! До речі, Фиби, ти своєю розповіддю про свій шкільний день змусила мене поринути у спогади... У ностальгію за шкільними роками... Я, до речі, частенько запізнювалась на кілька хвилин на уроки. Тож ця звичка залишилась у мене й тепер. На жаль. А взагалі й не віриться, що шкільні роки в минулому...
|
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 21:18 | Повідомлення # 53 |
Професіонал
| Я сама така,що нібито уже так хочеться закінчити школу,піти у доросле життя,а з другої сторони.як представиш що більже уже не буде першого звоника,першого уроку у школі.. Добавлено (29.01.2008, 21:18) --------------------------------------------- Форумці,а як ви відноситесь до ГАДАНІЙ,ХІРОМАНТІЇ ЗАКЛИНАНІЙ і взагалі до дивних явищ??? Добавлено (29.01.2008, 21:18) --------------------------------------------- Чи можна по руці визначити майбутьне і минуле людини?
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 22:00 | Повідомлення # 54 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Форумці,а як ви відноситесь до ГАДАНІЙ,ХІРОМАНТІЇ ЗАКЛИНАНІЙ і взагалі до дивних явищ??? Я особисто проти цього всього. Quote (Фиби) Чи можна по руці визначити майбутьне і минуле людини? Думаю, що все то брехня. Неможливо визначити. Та й не варто...
|
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 22:09 | Повідомлення # 55 |
Професіонал
| Я також вважаю що краще жити днем і не думати що може з тобою трапитись. А от на щот хіромантії,якось трохи віриться.просто знаю деякі випадки ймовірності
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 23:31 | Повідомлення # 56 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) А от на щот хіромантії,якось трохи віриться.просто знаю деякі випадки ймовірності Фіб! Чекаємо від тебе розповідей таких випадків. ![yes](http://exo.at.ua/pictures/Smiles/yes3.gif)
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 23:48 | Повідомлення # 57 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Привіт господині! Прийміть і мене у гостину.
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 23:50 | Повідомлення # 58 |
Цікава особистість
| paliy, завжди рада вітати тебе у своїй кімнатці. Ми тут тему чисел зачепили. Розкажи чи є в твоєму житті щасливі і нещасливі числа?
Повідомлення відредагував EVA - Вівторок, 29.01.2008, 23:52 |
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 23:56 | Повідомлення # 59 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (EVA) Розкажи чи є в твоєму житті щасливі і нещасливі числа? Пам"ятаю, що часто випадали екзаменаційні білети під №14. І мені тоді таланило...Але все-таки люблю "7"!
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 23:57 | Повідомлення # 60 |
Цікава особистість
| paliy, чому "СІМ"? розповідай!
|
|
| |