Вітальня ЄВИ
|
|
paliy | Дата: Середа, 30.01.2008, 00:01 | Повідомлення # 61 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (EVA) paliy, чому "СІМ"? розповідай! Відповісти конкретно не можу. Вважаю, що воно щасливе для всіх. Про це говорить світова народна мудрість.
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 30.01.2008, 00:05 | Повідомлення # 62 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
| paliy, а як ставишся до 13-го? П"ятниці?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Середа, 30.01.2008, 18:30 | Повідомлення # 63 |
Професіонал
Репутація: 18
| Ну просто розумієш,не подумайте що я божевільна,річ у тім що я десь рік назад дуже увліклася хіромантією. Ну так почало чомусь цікавити,купила пару книг,і для разнообразія почала їх читати. Ну так десь пів року я лише читала,книги і все. І одного разу вирішила провірите себе на практикі. І от у однієї подруги моєї сестри у гостях,я запропонувала їй трохи розказати по руці про її минуле.У результаті мабуть не так була шокована та дівчина(їй 26років),як була здивована я!!!! Я їй по лініях руки почала розповідати про її дитинство. І вона сказала що все те що я сказала,було на справді. І після того я для себе почала.деяким знайомим дивитися руки,і 80 відсотків я говориле правду. Але через деякий час,я закинула це діло.
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 30.01.2008, 21:55 | Повідомлення # 64 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (EVA) paliy, а як ставишся до 13-го? П"ятниці? Досить спокійно. Про всяк випадок нічого серйозного не планую робити у такий день, більше обережнічаю. А взагалі, я не відношусь до особливо забобонних людей.
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 30.01.2008, 22:25 | Повідомлення # 65 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Але через деякий час,я закинула це діло. Фиби, А чому ж покинула цю справу?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 31.01.2008, 00:36 | Повідомлення # 66 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
|
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 31.01.2008, 00:42 | Повідомлення # 67 |
Цікава особистість
| Дякую, Нерекламко!
|
|
| |
Фиби | Дата: Четвер, 31.01.2008, 19:50 | Повідомлення # 68 |
Професіонал
Репутація: 18
| На неї,потрібно віддавати дуже багато часу,адже потрібно було, удосконалюватись,більше працювати на практикі ,більше читати книг,а так як у мене дуже багато було на той момент часу,справ,я не встигала. Але зараз,інколи читаю книгу,і для себе розглядаю друзів руки,але це так і залишилось на уровні любителя))
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 31.01.2008, 20:05 | Повідомлення # 69 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| ДЛЯ ЄВИ!
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 31.01.2008, 21:49 | Повідомлення # 70 |
Цікава особистість
| Нереклама, спасибі! Скажи, а ти не знаєш, чому мої зображення не відкриваються одразу?
|
|
| |
vik | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 02:15 | Повідомлення # 71 |
Новачок
Репутація: 3
| Дівчата! Вам не скучно? ...розглядаю друзів руки.....
|
|
| |
TRIADA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 14:58 | Повідомлення # 72 |
Новачок
Репутація: 5
| Прикольная комнатка! хорошая хозяйка! все чистенько и аккуратно! так держать
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 20:19 | Повідомлення # 73 |
Цікава особистість
| TRIADA, буду всегда рада тебе! Заходи почаще! Добавлено (01.02.2008, 20:19) ---------------------------------------------
Quote (vik) Дівчата! Вам не скучно? vik, Тепер точно не буде скучно! Ти ж приєднався до нащої жіночої компанії ))
|
|
| |
TRIADA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 20:36 | Повідомлення # 74 |
Новачок
Репутація: 5
| EVA, спасибо за приглашение!
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 20:40 | Повідомлення # 75 |
Цікава особистість
| TRIADA, мы тут про первые поцелуи вспоминали. Раскажешь про свой самый первый?
|
|
| |