Тут живе SASHKO
| |
sashko | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 15:45 | Повідомлення # 76 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 8
Статус: Offline
| Дякую, Oleksiy11, за информацию. А це ви говорили по все друге заворскло чи лише про вул. Ломоносова. Наскільки я знаю, то на Заворскло газ дійсно є, трубу перекинули через річку. А от на другому заворскло - ні. Як мені казали, то до вул. Ломоносова від траси десь з кілометр, а до річки з пів кілометра. Та я не впевнений, що ця інформація є об'єктивною. Щось занадто великі відстані як для Заворскло.Добавлено (24.03.2008, 15:45) --------------------------------------------- Хтось з форумчан проживає в районі вулиць Весняна, Осіння (це біля недобудованої мануалки)? Хтось може надати порівняльну характеристику цьому району міста в порівнянні з іншими районами. Буду вдячний.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Четвер, 06.03.2008, 14:28 |
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 16:55 | Повідомлення # 77 |
Професіонал
Репутація: 15
| Непоганий райончик, є газ, вода, світло, асвальтна дорога, і навіть каналізація, недалеко сміттезвалище яке все обіцяють рекультивувати, цегельний завод, і великий трубопровід
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
sashko | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 17:24 | Повідомлення # 78 |
Досвідчений
| Дякую, Олексий11. А на якій відстані сміттезвалище знаходиться? Та чи відчувається якийсь дискомфорт від нього в районі цих вулиць?
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Понеділок, 24.03.2008, 17:25 |
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 18:53 | Повідомлення # 79 |
Професіонал
| я там буваю десь раз на тиждень то ніякого дискомфорту невідчув а як воно в голобальному плані точніше у повсякденному житті незнаю
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
sashko | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 10:05 | Повідомлення # 80 |
Досвідчений
| Дякую за інформацію. А всеж, яка приблизно відстань до цегельника від цих вулиць? На ваш погляд
Повідомлення відредагував sashko - Вівторок, 25.03.2008, 10:05 |
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 28.03.2008, 18:33 | Повідомлення # 81 |
Професіонал
| Quote (sashko) яка приблизно відстань до цегельника від цих вулиць? На ваш погляд Недалеко але і неблизько Доречі Сашко чому ви так рідко зявляєтесь на форумі невже надоїло
|
|
| |
sashko | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 16:29 | Повідомлення # 82 |
Досвідчений
| Дякую, Олексий11. Також дякую за те, що ви не байдужі до моєї присутності на форумі. В данний час навалилися життеві справи поза форумом.Добавлено (01.04.2008, 16:29) --------------------------------------------- На сайті, в каталозі файлів, в розділі Література - Професійно-навчальна література я виклав дві цікаві та користні книги: 1 "Когда Бог роняет слезы?" Автор книги предлагает потрясающий ответ на жизненный вопрос: "Почему существуют страдания?" 2 "В поисках креста". В цій книзі розкрито вічне Евангеліє, величезна сила Слова Божого. Запрошую всіх бажаючих до прочитання цих двох книг.
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 18:25 | Повідомлення # 83 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (sashko) В мене господарське питання до Кобелятчан. ПІдкажіть, будь-ласка, що собою представляє такий район, як Друге Заворскло, особливо мене цікавить район вулиці Ломоносова. Що це за місце в плані родючості грунту, наявності лісу, річки, інфраструктури, чи далеко від дніпропетровської траси? Буду вдячний за допомогу. Quote (sashko) А це ви говорили по все друге заворскло чи лише про вул. Ломоносова. Наскільки я знаю, то на Заворскло газ дійсно є, трубу перекинули через річку. А от на другому заворскло - ні. Як мені казали, то до вул. Ломоносова від траси десь з кілометр, а до річки з пів кілометра. Та я не впевнений, що ця інформація є об'єктивною. Щось занадто великі відстані як для Заворскло. sashko, щойно побачила Ваші питання. Відповім. Мікрорайон Заворскло. Поруч ліс, річка. Траса не через поле, як писав Олексій, а зовсім поруч. Газ є. Воду в наступному році проведуть. Єдина проблема - дороги. Місцевість тут, як на мою думку, прекрасна! sashko, дозвольте й Вам питання. Чому Ви цим цікавитесь?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 02.04.2008, 14:17 | Повідомлення # 84 |
Досвідчений
| Дякую, Ева, за відповідь. Думаю переїзджати з сім'єю в Кобеляки. Тому підшукую гарне (по моїм міркам) місце для проживання. А взагалі, хай буде воля Божа
Повідомлення відредагував sashko - Середа, 02.04.2008, 14:19 |
|
| |
EVA | Дата: Середа, 02.04.2008, 15:39 | Повідомлення # 85 |
Цікава особистість
| Quote (sashko) Дякую, Ева, за відповідь. Думаю переїзджати з сім'єю в Кобеляки. Тому підшукую гарне (по моїм міркам) місце для проживання. А взагалі, хай буде воля Божа sashko, а як же Київ?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 02.04.2008, 15:50 | Повідомлення # 86 |
Досвідчений
| Quote sashko, а як же Київ? А що Київ?
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 02.04.2008, 15:53 | Повідомлення # 87 |
Цікава особистість
| sashko, Ви ж наче там живете?
Повідомлення відредагував EVA - Середа, 02.04.2008, 16:07 |
|
| |
sashko | Дата: Середа, 02.04.2008, 15:59 | Повідомлення # 88 |
Досвідчений
| Так. Живу.
Повідомлення відредагував sashko - Середа, 02.04.2008, 16:05 |
|
| |
EVA | Дата: Середа, 02.04.2008, 16:08 | Повідомлення # 89 |
Цікава особистість
| sashko, ну Ви й партизан! Добре, не хочете говорити, не буду розпитувати.
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 02.04.2008, 16:18 | Повідомлення # 90 |
Досвідчений
| Так, ні ж, я готовий відповісти на ваші питання. Просто те як ви спитали, звучить для мене досить обширно. І дати якусь конкретну відповідь мені на таке запитання як "А як же Київ?" досить важко. Зрозумійте мене.
|
|
| |
|