Четвер, 25.04.2024, 19:49
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Січень » 5 » Автобус маршрутом Кобеляки – Свічкарево встигатиме до відправки потяга?



    Автобус маршрутом Кобеляки – Свічкарево встигатиме до відправки потяга?
    15:12
    Пасажири автобуса спізнились на відправку потяга, в якому вони планували продовжити подорож. Хто винен? Іноді при виникненні конфлікту його учасники не намагаються шукати компроміс, і ситуація лише погіршується. Особливо важко вирішити проблему, якщо обставини не залежать від дійових осіб цього конфлікту. Та й взагалі, чи варто шукати винного, тобто «крайнього»? Чи, можливо, краще виправити ситуацію раз і назавжди?

    Відкритий лист директору ТОВ «Кобелякиавтотранс»

    Звертаємось до Вас з проханням допомогти нам, пасажирам автобусів «АТП-15341» м. Кобеляки.
     Автобус за маршрутом Кобеляки-Свічкарево нерідко виходить в рейс о 5 год. 05 хв. із запізненням, хоча пасажири їдуть ним до дизеля Полтава-Кременчук. Але дуже часто пасажири дивляться на переїзді йому вслід через запізнення автобуса. Так сталося і сьогодні, 9.12.2008 року, коли ми їхали до дизеля. Диспетчер відправила автобус із запізненням, а не по графіку, хоча автобус прийшов  на автостанцію вчасно (що рідко буває на цьому рейсі о 5.05). Коли диспетчер пішла, водій вийшов з автобуса, ще поговорив з колегами. Як наслідок - автобус вийшов у рейс ще пізніше, і тому на переїзді ми, пасажири, помахали вслід дизелю. А їхали цього дня інваліди, яким потрібно на 8.00 вчасно потрапити до Кременчука на підзарядку нирок (їздять через день), інші інваліди і пенсіонери та працюючі пасажири. Прохаємо вас допомогти нам, пасажирам, щодо зміни графіка відправки автобуса рейсом о 5.05. Якщо його перенести по графіку трішки раніше, люди встигатимуть до дизеля. Також прохаємо з’ясувати, чому в пенсійні дні, коли пільговим категоріям населення повинен бути безкоштовний проїзд, дуже часто знімають автобуси з рейсів.
     Робота «АТП-15341» вкрай неорганізована, тому дуже прохаємо Вас допомогти стосовно поліпшення обслуговування пасажирів.
    І взагалі не зрозуміло, для кого й для чого цей рейс о 5.05. Сьогодні ми побажали водієві поганого дня, адже ми як пасажири виявились нікому не потрібні, адже про нас ніхто не подбав. Ми прокидались вночі, щоб добратись до Кременчука, але з залізничної станції «Кобеляки» повернулись назад додому, спіймавши облизня.
    Л.В.Лебідь, інвалід ІІ групи,
    М.І.Гурєвіч, пенсіонер
     і ще 5 прізвищ

    Лист-відповідь
    ТОВ «Кобелякиавтотранс» у відповідь на лист повідомляє, автобус по маршруту Кобеляки - Свічкарево вибуває з гаража згідно затвердженого розкладу руху вчасно, про що свідчать відповідні відмітки чергових контролерів КТП у шляхових листах. З автостанції автобус відправляється о 5 год. 05 хв. і курсує по маршруту протяжністю 14км 25 хвилин, прибуваючи до залізничної станції „Кобеляки» о 5 год. 30 хв. прямо до перону, де досить зручно та швидко можна здійснити пересадку з одного виду пасажирського транспорту на інший. Потяг від залізничної станції „Кобеляки» до м. Кременчук відправляється о 5год 38хв.
    Щодо запізнення автобуса 9 грудня до кінцевого пункту призначення, це сталося, як відомо зі слів водія, через те, що залізничний переїзд, який знаходиться на шляху курсування автобуса, був закритий того дня майже 15 хв., що і призвело до небажаних наслідків. Але враховуючи проблеми, які склалися, та з метою покращення обслуговування пасажирів час відправлення автобуса із м. Кобеляки з 23.12.2008р. змінено з 5 год. 05 хв. на 5 год. 00 хв.
    Вартість проїзду пасажирів в автобусах на приміських маршрутах у звичайному режимі руху розрахована згідно розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації №146 від 14.05.2008р. з приміненням тарифу 0,125грн за 1 км проїзду пасажира без урахування ПДВ та страхового збору і становить (станом на 23.12.2008р.) у вівторок та середу (звичайний режим руху) від АС «Кобеляки» до залізничної станції «Кобеляки» 1грн 92коп.
    У понеділок, четвер, п’ятницю, суботу та неділю перевезення пасажирів на приміських маршрутах здійснюються у режимі маршрутного таксі (підприємство має на це відповідний дозвіл замовника перевезень), вартість проїзду в ці дні складає по вище згаданому маршруту 3 грн. 24 коп. Розклади руху та вартості проїзду на кожному маршруті знаходяться у кожного водія.
    При сплаті коштів за проїзд прохання до всіх пасажирів вимагати від водіїв білети відповідно вартості, які є підтверджуючим документом оплати за проїзд, а в пільгові дні – пред’являти посвідчення на право безплатного проїзду в автобусах окремих категорій громадян. При виникненні будь-яких сумнівів по оплаті пасажир може звернутися до водія за відповідним поясненням, так як розмістити всю інформацію в салоні автобуса неможливо. В разі потреби необхідну інформацію, що стосується роботи нашого підприємства, Вам можуть надати кваліфіковані спеціалісти ТОВ «Кобелякиавтотранс».
    Користуючись нагодою, бажаємо всім пасажирам та водіям взаєморозуміння, щасливих поїздок, веселих новорічних свят, міцного здоров’я, а якщо виникатимуть якісь проблеми, щоб ми разом з Вами змогли їх завжди вчасно і з розумінням вирішувати. На все Вам добре.
    Директор ТОВ «Кобелякиавтотранс»
    Віталій Голтвянський

    Здається, проблему вирішено. Сподіваємось, громадяни встигатимуть на свій маршрут і бажатимуть водіям лише хорошого дня та щасливої дороги…

    Підготувала Любов ОНИЩЕНКО
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1177 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net