Пятниця, 29.03.2024, 12:42
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 19
    Гостей: 19
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5535
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Серпень » 14 » Аудіонаркотики можуть вбити



    Аудіонаркотики можуть вбити
    12:18
    Якщо ви одягаєте навушники і слухаєте звуки, які пищать, тріщать і гудуть – це означає, що ви випробовуєте на собі, так звані, «цифрові наркотики». Однак мало кому відомо, що подібні експерименти можуть призвести до хвороб і навіть смертельних наслідків.
    – Я пробував. Запис під назвою «Алкоголь» мав дати ефект сп’яніння, – розповідає кобелячанин Олег. – Після прослуховування треку протягом 30 хвилин сильно розболілась голова, заклало вуха, а от сп’яніння я так і не відчув.
    Крім «Алкоголю» по сайтах в інтернеті «гуляють» треки «Кокаїн», «Героїн», «Веселящий газ», «Швидкість», «Марихуана», «Опіум» та ін.
    «Цифрові наркотики» потрапили у десятку найбільш популярних запитів українських інтернет-користувачів у липні цього року. Що ж так захоплює українців? Ми ознайомилися з інформацією, розміщеною на різноманітних інтернет-ресурсах і доносимо основне до відома читачів «ЕХО».
    Фахівці пояснюють, що «цифрові наркотики» – це аудіофайли, які під час прослухування імітують сексуальні відчуття, дії популярних наркотиків, різних станів і настроїв. Наголошується, що імітація досягається за рахунок бінаурального ефекту – складного акустичного явища, що впливає на роботу мозку.
    Німецький вчений Хайнріх Вільхельм Дофе сформулював феномен бінаурального биття ще в далекому 1839 році. Однак лише нещодавно з'явилася програма, за допомогою якої отримати кайф від наркотиків можна дуже просто – потрібно лише мати вдома комп'ютер з доступом в Інтернет і навушники.
    У кожному вусі повинні роздаватись різні звуки. Тому для сприйняття бінауральних ритмів необхідно користуватися навушниками. Вони складаються в потрібну комбінацію в мозку, в результаті чого утворюється потрібна частота, яка буде відповідати частоті мозкових хвиль. Ці звуки викликають відчуття схожі з наркотичним ефектом. Точніше – повинні викликати. Але того, на кого вони насправді справляють наркотичне враження – серед кобелячан знайти так і не вдалося. Ймовірно, що коментарі про «отримання кайфу» від прослуховування треків залишають самі автори цього проекту, щоб заманити більшу аудиторію, адже файли для скачування – платні. Але, якщо все ж знаходяться люди, які «вживають» аудіонаркотики і отримують кайф, то це є показником готовності людини на більш небезпечні експерименти з наркотичними речовинами.
    Психологи ж вважають такі наркотики небезпечними для здоров’я, часто навіть смертельними. Проблема цифрових наркотиків в тому, що вони штучним шляхом намагаються викликати в людини ті емоції, які вона має сама переживати в будь-яких ситуаціях. Можна вважати, що це спроба зробити світ синтетичним і знайти спосіб маніпулювання людьми. Адже невідомо звідки це з’явилося і як діє. Експерти стверджують, що це один із масових експериментів над людьми. Для кого і чому це відбувається – лише питання часу.
    В Росії проблему «мандрування» аудіонаркотиків по інтернет-сайтах сприймають як спробу знищити народ. В новинах одного російського телеканалу транслювали відеосюжет, в якому говорилось про залежність молоді від «цифрових ворогів». В інституті експериментальної медицини на добровольцеві досліджували вплив аудіонаркотиків. Результати шокували навіть вчених. Енцефалограма ніби «зійшла з глузду». Порушення роботи мозку назвали надзвичайно небезпечними. Розроблена невідомо ким нейрозвукова зброя, без пострілів може знищити ціле покоління.
    З історії відомо, що під час першої світової війни у розвідці багатьох країн з’явилась інформація, буцімто у німців розробляється новий вид зброї, який здатен звуком вбивати людей. Звуки певної частоти здатні викликати у людей відчуття страху і паніки, а деякі взагалі можуть зупинити серце або розірвати всі внутрішні органи людини. Тому перед тим, як одягти навушники і включити аудіонаркотики – добряче подумайте, чим це може закінчитись.
    Слід додати, що в українському Міністерстві охорони здоров’я про існування цифрових наркотиків почули від журналістів телеканалу СТБ. Здивувались. Перевірили у державному переліку наркотичних речовин. Коли з’ясувалось, що нічого подібного там немає – чиновники коментувати питання відмовились. Мовляв, що у списку не зазначено – зашкодити українцям не може.


    Любов ОНИЩЕНКО
    http://exo.at.ua
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 986 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 1
    14.08.2009
    1. Володимир (zevova) [Матеріал]
    Декілька років тому подібні звуки розповсюджувалися для релаксації, розповсюджувалися безкоштовно. Зараз додали неперевірених звуків, навзали "аудіонаркотики" і продають в т.ч. через смс. Піар хід про "заборонений плід" в дії, і спрацьовує.
    Олег пропустив стадію сп'яніння і одразу отримав похмілля:)


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net