ЗРАДА
| |
Брюнеточка | Дата: Пятниця, 19.12.2008, 23:31 | Повідомлення # 331 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 8
Статус: Offline
| Quote (Нереклама) Брюнеточка, тримайся! Мені здається, що ти хороша людина, а це означає, що все буде добре. Можливо не одразу... Але тобі зустрінеться той, який "приберегла" для тебе доля. І він обов’язково буде кращий і тільки для тебе! Дякую, я теж такої думки. І треба почекати - не все відразу ---------------------------------------------
Їх було двоє, вони кохали. Вона - себе, а він -себе.
Повідомлення відредагував Брюнеточка - Пятниця, 19.12.2008, 23:40 |
|
| |
life-still-lasts | Дата: Субота, 20.12.2008, 00:00 | Повідомлення # 332 |
Новачок
Репутація: 4
| Брюнеточка, я хотел бы с тобою познакомится. Добавлено (20.12.2008, 00:00) --------------------------------------------- Я когдато изменил, и жалею об ето.КАЮСЬ.
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Субота, 20.12.2008, 00:04 | Повідомлення # 333 |
Новачок
| Quote (life-still-lasts) Брюнеточка, я хотел бы с тобою познакомится. Ну, хотіти не шкідливо . А от на рахунок зради не поважаю. А кого ти зраджував дівчину чи дружину?
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 10:23 | Повідомлення # 334 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Мастер) Шановний, paliy. В мене таке запитання: у чому різниця між блядством і "брати від життя усе"? Ти ж Мастер, значить все знаєш. То чому питаєш?! А по суті питання скажу, що я, говорячи цю фразу, дійсно мав на увазі саме блядство.
Сім-сім
|
|
| |
Нереклама | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 13:03 | Повідомлення # 335 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (Брюнеточка) Я могла тільки здогадуватися про все це, тому вийшла винною через свої "безпідставні" ревнощі. Деякі з друзів, звичайно ж, чоловіки тепер на моєму прикладі погрожують своїм дружинам - будеш погано себе вести, буде таке як з нею. Де ж справедливість??? Дещо знайшла із книги Еріка Берна: "Видишь, как я старался" Тезис. Обычная форма этой игры предполагает трех участников: двух супругов и психотерапевта. Как правило муж стремится к разводу, хотя вслух заявляет обратное, а жена искренне не хочет разрушать брак. Он идет к консультанту против своей воли и общается с ним только для того, чтобы показать жене, что он готов идти навстречу. Обычно он играет в несерьезный вариант "Психиатрии" или "Судебного разбирательствам". Мало того, он начинает либо враждебно спорить с психотерапевтом, либо идти на некоторые уступки, не скрывая при этом своего возмущения. Дома он вначале обнаруживает большее понимание и выдержку, но в конце концов начинает вести себя все хуже и хуже. После одного, пяти или десяти визитов (что зависит от искусства психотерапевта) он отказывается от следующих сеансов и вместо них отправляется на охоту или на рыбалку. Это вынуждает жену подать на развод. Теперь мужа не в чем упрекнуть: ведь инициатива исходила от жены, а он продемонстрировал лояльность, согласившись на психотерапевтическое лечение. Он может смело сказать любому адвокату, судье, другу или родственнику: "Видите, как я старался". (Психотерапевт - це умовно, взагалі це може бути друг, мати, знайомі та ін.)
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 14:50 | Повідомлення # 336 |
Новачок
| Quote (Нереклама) "Видите, как я старался". Ага, мій постарався дай Боже . Хоча все, шо написано дуже схоже на мою ситуацію. Ну, звичайно, обійшлося без психотерапевта, але полювання було присутнє.Добавлено (13.01.2009, 14:50) --------------------------------------------- Найбільше мене дратує, те, що навіть після того як він почав жити з тією "хорошою дівчиною", мені розповідає про те, що він пішов не через неї, а через те, що я була поганою дружиною. 5 років, значить була хорошою, а тут на тобі . Чому чоловіки такі боягузи? Чому не можна сказати відкрито: "Я - зрадник", і не звинувачувати другу половину?
|
|
| |
Нереклама | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 14:55 | Повідомлення # 337 |
Оберіг форуму
| Quote (Брюнеточка) Чому чоловіки такі боягузи? Чому не можна сказати відкрито: "Я - зрадник", і не звинувачувати другу половину? Бо тоді доведеться йому зізнатися собі, що він бридке недолуге падло.
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 19:17 | Повідомлення # 338 |
Новачок
| Quote (Нереклама) доведеться йому зізнатися собі, що він бридке недолуге падло. В цому навіть зізнаватися не треба - покидьок. Мені цікаво подивитися скільки буде тривати його нове КОХАННЯ.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Середа, 14.01.2009, 09:58 | Повідомлення # 339 |
Оберіг форуму
| Quote (Брюнеточка) Мені цікаво подивитися скільки буде тривати його нове КОХАННЯ. Краще взагалі в його сторону не дивись. Хоча б спробуй...
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Середа, 14.01.2009, 10:30 | Повідомлення # 340 |
Новачок
| Quote (Нереклама) Краще взагалі в його сторону не дивись. Хоча б спробуй... Добре Я, взагалі, зараз вибрала тактику байдужості до нього. Інколи "накриває" , але потім швидко минає. Іноді корисно вдавати з себе мученицю, тоді хоч грошима допомагає (мабуть совість просинається)
|
|
| |
Нереклама | Дата: Середа, 14.01.2009, 12:54 | Повідомлення # 341 |
Оберіг форуму
| Quote (Брюнеточка) Іноді корисно вдавати з себе мученицю, тоді хоч грошима допомагає Так тримати
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 14.01.2009, 13:30 | Повідомлення # 342 |
Професіонал
| Quote (Брюнеточка) він пішов не через неї, а через те, що я була поганою дружиною Він пішов зі скандалом чи ти відпустила його спокійно, без взаємних істерик? Quote (Брюнеточка) Іноді корисно вдавати з себе мученицю, mocking тоді хоч грошима допомагає tommy (мабуть совість просинається) Це не совість, а обов’язок...
Сім-сім
|
|
| |
Мастер | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 18:25 | Повідомлення # 343 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (paliy) Ти ж Мастер, значить все знаєш. То чому питаєш?! На щастя, я знаю далеко не усе. Жити було б ніцікаво просто, знаючи усе.
Хочеш бути щасливим - будь ним. Козьма Прутков
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 09:54 | Повідомлення # 344 |
Професіонал
| Quote (Мастер) На щастя, я знаю далеко не усе. Жити було б ніцікаво просто, знаючи усе. Важко не погодитись. І взагалі, стосунки між людьми, зокрема між чоловіком і жінкою, не передбачувані і логіці не піддаються.
Сім-сім
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Неділя, 25.01.2009, 12:01 | Повідомлення # 345 |
Новачок
| Quote (paliy) Він пішов зі скандалом чи ти відпустила його спокійно, без взаємних істерик? Спокійно - це не моє. Звичайно були сварки. Я не могла зрозуміти в чому я винна. Намагалася поговорити з ним, але він уникав розмов. А взагалі мені починає подобатися моє нове життя, можливо, в майбутньому я подякую тій дівчині за все це.
|
|
| |
|