ЗРАДА
| |
Брюнеточка | Дата: Четвер, 29.01.2009, 21:21 | Повідомлення # 361 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 8
Статус: Offline
| Quote (Нереклама) У кожному є щось особливе, хороше - головне це у людині помітити... Якщо, навіть, і помічаєш це хороше , воно одразу ж перекривається чимсь нехорошим ... доведено!!!!
Їх було двоє, вони кохали. Вона - себе, а він -себе.
|
|
| |
Nik | Дата: Середа, 11.02.2009, 17:30 | Повідомлення # 362 |
Новачок
Репутація: 2
| Мою сестру Альонку зрадили. Я такою її ще не бачив. Я також разом із нею в розпачі. Вони були такі щасливі. Це сталось тиждень тому. Але з кожним днем змін на краще з нею не відбувається. Вона в депресії. Тепер точно знаю - Свою кохану я ніколи не зраджу. Щоб вона так не страждала, як сестра Альона.
Ничто не вечно в этом мире...
|
|
| |
ataskum | Дата: Четвер, 12.02.2009, 15:14 | Повідомлення # 363 |
Не дуже активний
Репутація: 5
| НІК, ти дуже романтичний. Пройде місяць і сестра твоя все забуде. Зустріне нового хлопця- все буде гаразд!!
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Четвер, 12.02.2009, 15:16 | Повідомлення # 364 |
Новачок
| Quote (Nik) Але з кожним днем змін на краще з нею не відбувається. Вона в депресії. Від цього не втечеш, якщо вона дійсно кохала, то забуде про це вона не скоро. Я, взагалі, перший місяць ні з ким не спілкувалася, закрилася від усіх. А зараз починаю розуміти - життя класна річ в усіх її проявах. Вона теж забуде, але з"явиться недовіра і презирство до всіх чоловіків, а з цим важко жити. Quote (Nik) Вони були такі щасливі. На мою думку, щасливою була вона, а не "вони". Якщо він був би щасливий - не зрадив би. Quote (Nik) Тепер точно знаю - Свою кохану я ніколи не зраджу. Ніколи не кажи "ніколи".
|
|
| |
ataskum | Дата: Четвер, 12.02.2009, 15:20 | Повідомлення # 365 |
Не дуже активний
| Quote (Брюнеточка) щасливою була вона, а не "вони". Якщо він був би щасливий - не зрадив би Оце точно!!!
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Четвер, 12.02.2009, 15:21 | Повідомлення # 366 |
Новачок
| Quote (ataskum) Зустріне нового хлопця- все буде гаразд!! Наче все так просто. В наш час знайти когось нормального це з ряду фантастики.
|
|
| |
ataskum | Дата: Четвер, 12.02.2009, 15:39 | Повідомлення # 367 |
Не дуже активний
| Quote (Брюнеточка) В наш час знайти когось нормального це з ряду фантастики Чоме так сумно. Нормальних людей більшість, хоча й негідників вистачає. Звичайно, найкраще знайти супер-пупер, і щоб закохатися посамі вуха і щоб це було взаємно. Отоді повне ЩАСТЯ,
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Четвер, 12.02.2009, 16:12 | Повідомлення # 368 |
Новачок
| Quote (ataskum) Чоме так сумно. Тому що це реалії життя. Quote (ataskum) Нормальних людей більшість, хоча й негідників вистачає. Ось тут я не погоджуюсь - все навпаки. Quote (ataskum) Звичайно, найкраще знайти супер-пупер, і щоб закохатися посамі вуха і щоб це було взаємно. Отоді повне ЩАСТЯ, Навіть тоді повного щастя не буде. Воно не заключається повністю в коханні
|
|
| |
ataskum | Дата: Четвер, 12.02.2009, 16:21 | Повідомлення # 369 |
Не дуже активний
| Quote (Брюнеточка) Навіть тоді повного щастя не буде Але без кохання теж щастя не буде. А якщо бути песимістом, то така енергетика буде притягувати негідників. Думай про хороше, спілкуйся з добрими людьми, мрій про приємне- і тоді все буде добре. Брюнеточка, а що , на твій погляд, треба для повного щастя.
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Четвер, 12.02.2009, 21:24 | Повідомлення # 370 |
Новачок
| Quote (ataskum) А якщо бути песимістом, то така енергетика буде притягувати негідників. Думай про хороше, спілкуйся з добрими людьми, мрій про приємне- і тоді все буде добре. Можливо й так, дякую за пораду. Quote (ataskum) що , на твій погляд, треба для повного щастя. Любов - це частина щастя, є таке поняття як здоров"я, розуміння, вірні друзі.
|
|
| |
ataskum | Дата: Пятниця, 13.02.2009, 13:38 | Повідомлення # 371 |
Не дуже активний
| Quote (Брюнеточка) Любов - це частина щастя, є таке поняття як здоров"я, розуміння, вірні друзі. Дійсно,твоя правда. Для повного щастя, мабуть, ще треба: удачу, благополуччя, добробут, гарний настрій, улюблене заняття, мішок грошей....
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Пятниця, 13.02.2009, 21:59 | Повідомлення # 372 |
Новачок
| Quote (ataskum) Для повного щастя, мабуть, ще треба: удачу, благополуччя, добробут, гарний настрій, улюблене заняття, мішок грошей.... А я ж про що!!!
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 15.02.2009, 10:12 | Повідомлення # 373 |
Новачок
Репутація: 3
| Quote (ataskum) Для повного щастя, мабуть, ще треба: удачу, благополуччя, добробут, гарний настрій, улюблене заняття, мішок грошей... Для повного щастя треба голову на плечах мати і не робити херні. Звучить примітивно, але по-моєму цілковита правда.
Весна будет когда-нибудь завтра...
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Неділя, 15.02.2009, 10:58 | Повідомлення # 374 |
Професіонал
Репутація: 18
| Quote (Саруман) Для повного щастя треба Кожен розуміє щастя по своєму. Для одного день прожити-щастя, для іншого все про що ви пишете не вистачить для відчуття краплини щастя.
|
|
| |
Маринка | Дата: Неділя, 19.04.2009, 01:54 | Повідомлення # 375 |
Міс Емоція
Репутація: 36
| Багато людей вважають, що їхня зрада зійде їм з рук,якщо це просто один поцілунок або одна ніч.Але як на це не подивитися,зрада залишається зрадою, її не можна виправдати. Я вважаю,якщо тобі до зарізу необхідно бути з кимось іншим, тоді б хоча зроби гідний вчинок та розірви свої попередні стосунки. Деякі люди полюбляють мати інтрижки, тому що це робить їх нібито більш привабливими та потрібними. Іншим подобаються стосунки на стороні, тому що тоді вони користуються перевагами усіх своїх стосунків. Є ще люди, які роблять це, щоб, так би мовити, випробувати грунт. Вони побоюються ризикнути та залишитися на самоті, отже їм необхідно переконатися, що вони мають надійний "тил", як розірвуть попередні стосунки. Для мене - це жахлива річ!
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
|
|
| |
|