ЗРАДА
| |
mazepas2008 | Дата: Вівторок, 21.04.2009, 20:03 | Повідомлення # 376 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Quote (Маринка) Для мене - це жахлива річ! Для мене теж!
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Середа, 17.06.2009, 21:06 | Повідомлення # 377 |
Новачок
Репутація: 8
| За той час, коли я почала жити сама все більше розумію - зраджують всі!!!! Для когось це стало нормою життя, а хтось зрадивши раз, шкодує про це все життя і не робить більше спроб. Спілкувалася з такими чоловіками, у яких показова сім"я,гарні відносини з дружиною (на людях, по крайній мірі), але вони зраджували, зраджують і будуть зраджувати - нам (жінкам) цього не зрозуміти говорять вони
Їх було двоє, вони кохали. Вона - себе, а він -себе.
|
|
| | |
tanyaisaj | Дата: Четвер, 18.06.2009, 17:35 | Повідомлення # 379 |
Досвідчений
Репутація: 23
| Quote (Брюнеточка) зраджують всі!!!! Коли порівняти хто більше зраджує чоловіки чи жінки,я б сказала,що 50/50,такий висновок я зробила дивлячись на своїх друзів.Я вважаю,що зрада присутня там,де немає кохання!В моїй сім'ї є кохання,тому сподіваюся,що зради в нашому житті не буде!!!!
Сильная, не та, которая в жизни ни разу не падала... а та что упала, и сумела подняться...
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 18.06.2009, 23:05 | Повідомлення # 380 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (tanyaisaj) Я вважаю,що зрада присутня там,де немає кохання! Привіт. Можна поцікавитись: в чому полягає власне зрада, на твою думку, - у фізичній чи моральній зраді?
Сім-сім
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Пятниця, 19.06.2009, 12:15 | Повідомлення # 381 |
Досвідчений
| Доброго дня!Коли я писала Quote (tanyaisaj) Коли порівняти хто більше зраджує чоловіки чи жінки,я б сказала,що 50/50,такий висновок я зробила дивлячись на своїх друзів.Я вважаю,що зрада присутня там,де немає кохання! ,я навіть(якщо бути відвертою)не задумувалася про яку зраду я говорила,але після твого запитання ,Рaliy, я зрозуміла,що мала на увазі фізичну зраду.Хоча,коли задуматися,навіть не знаю яка зрада є гіршою -моральна чи фізична,мабуть, кожна по своєму залишає осад на серці і в душі людини!А як вважаєте ви?
Сильная, не та, которая в жизни ни разу не падала... а та что упала, и сумела подняться...
Повідомлення відредагував tanyaisaj - Пятниця, 19.06.2009, 12:16 |
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 19.06.2009, 17:19 | Повідомлення # 382 |
Професіонал
| Quote (tanyaisaj) А як вважаєте ви? На мою думку, це дві різних зради. А ще точніше: фізична зрада - не така вже й зрада. Якщо виходити з практичної суспільної моралі, то позашлюбний статевий зв’язок не завжди розцінюється людьми як явне зло проти чоловіка/дружини. Дуже часто буває, коли у подружжя є й інші статеві партнери, але вони, знаючи про це, з такими обставинами примиряються. Коли ж при так званій фізичній зраді людина починає зраджувати ще й морально (змінила свою поведінку в сім’ї, своє ставлення до чоловіка/дружини чи дітей в гірший бік, перестала виявляти позитивні почуття тощо), то наступає ЗРАДА у повному смислі цього слова. Ви згодна з моєю версією?
Сім-сім
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Субота, 20.06.2009, 08:19 | Повідомлення # 383 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Дуже часто буває, коли у подружжя є й інші статеві партнери, але вони, знаючи про це, з такими обставинами примиряються. Дійсно ти(ВИ) в чомусь правий,як це не гірко сприймати,але хіба це вже сім'я?Невже ти б хотів бути не єдиним,а ще одним? Знаєш,так хочеться,щоб поганого в нашому житті не було......
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 20.06.2009, 22:50 | Повідомлення # 384 |
Професіонал
| Quote (tanyaisaj) Невже ти б хотів бути не єдиним,а ще одним? У твоєму запитанні є й відповідь. Таке бажання (хотів бути...) виникає у людини тільки тоді, коли вона підозрює або напевне знає, що вона не єдиний статевий партнер у шлюбі. А коли вона нічого не знає і не підозрює (або й не хоче нічого такого знати і чути), вона цим бажанням не переймається. В неї у сімейному житті все класно.
Сім-сім
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Неділя, 21.06.2009, 08:55 | Повідомлення # 385 |
Досвідчений
| Quote (paliy) У твоєму запитанні є й відповідь. Таке бажання (хотів бути...) виникає у людини тільки тоді, коли вона підозрює або напевне знає, що вона не єдиний статевий партнер у шлюбі. А коли вона нічого не знає і не підозрює (або й не хоче нічого такого знати і чути), вона цим бажанням не переймається. В неї у сімейному житті все класно. Ти не правий,або слабенький психолог,якраз у мене сімейне життя супер.Розумієш,у мене цей шлюб другий,(в мого чоловіка також).У першому шлюбі,я дійсно пережила велику зраду,як фізичну так і моральну,а так,як я людина відкрита і довірлива,я ніколи не звертала уваги на людські балачки,а довіряла своєму чоловіку,за що і поплатилась!Мені здається,що треба було все те пережити,щоб зробити висновки!!!Але,повір,я не обізлилася на чоловіків,я довіряю своєму чоловікові,і тому у нас все класно!І я вірю,що ми з моїм коханим чоловіком,будем довго і щасливо жити ,і помремо в один день! А так ,як ти мені дуже подобаєшся як співрозмовник,сподіваюсь ти в моїх словах не побачиш нічого поганого чи образливого!!!1
|
|
| |
polomoy | Дата: Неділя, 21.06.2009, 13:54 | Повідомлення # 386 |
Не дуже активний
Репутація: 20
| Nareshti potrapuv y taki ymovu,kolu masa vil'nogo chasy i je vuxid v net.Nareshti pobejavs'a po nashomy forymy. Bagato cikavogo, respekt. Xlopci j divchata, jak zrychno vu vse prudymalu. Shtychno rozdilulu odny i ty g zrady na spravzn'y(moral'ny) i nespravzn'y (fizuchny). To moje todi mojna zradjyvatu, propuvatu groshi, butu dryginy,ditej i ne vidchyvatu nijakoji provunu, adge ce vse fizuchne. A moral'noji zradu tyt bycimto i nemaje, bo ja g jix vse odno l'ybl'y. A l'ybov - ce dyxovne. A butu, jistu i zajmatus'a sexom - fizuchne. Tomy ja nikogo ne zradguvav. NEMOGLUVO vdarutu l'yduny v obluchcha fizuchno, ne vdaruvshu pru c'omy moral'no.
Надо делать то, что надо, а то, что не надо, - делать не надо.
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Неділя, 21.06.2009, 14:32 | Повідомлення # 387 |
Досвідчений
| Quote (polomoy) NEMOGLUVO vdarutu l'yduny v obluchcha fizuchno, ne vdaruvshu pru c'omy moral'no. Ти правий на всі 100!Саме це я й мала на увазі,тільки інакшими словами...ЗРАДА ЦЕ ЗРАДА ,ЯКИМИ СЛОВАМИ ЇЇ НЕ НАЗИВАЙ,А ВОНА ТАК І ЗАЛИШАЄТЬСЯ ЗРАДОЮ!!!!!(вибачте за каламбур).
|
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 21.06.2009, 15:49 | Повідомлення # 388 |
Професіонал
| Quote (tanyaisaj) А так ,як ти мені дуже подобаєшся як співрозмовник,сподіваюсь ти в моїх словах не побачиш нічого поганого чи образливого!!! Я не побачив нічого поганого чи образливого у твоїх словах щодо моєї персони. Як і не зрозумів з твоєї відповіді в чому я не правий або слабенький психолог. Впевнений, що у першому твоєму шлюбі була саме така ситуація, яку я тобі змалював.
Сім-сім
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Неділя, 21.06.2009, 16:43 | Повідомлення # 389 |
Досвідчений
| Так,у моєму першому шлюбі була саме така ситуація,але,так як я минулим уже не живу,то я подумала,що ти своїми словами Quote (paliy) Таке бажання (хотів бути...) виникає у людини тільки тоді, коли вона підозрює або напевне знає, що вона не єдиний статевий партнер у шлюбі. А коли вона нічого не знає і не підозрює (або й не хоче нічого такого знати і чути), вона цим бажанням не переймається. натякаєш на мене,а так як зараз в моїй сім'ї все добре,мене це трохи заділо!Але тепер,коли я їх перечитала,то зрозуміла,що ти не мав на увазі нікого конкретно!Чи я знову помиляюсь?
Повідомлення відредагував tanyaisaj - Неділя, 21.06.2009, 16:43 |
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 21.06.2009, 22:22 | Повідомлення # 390 |
Професіонал
| Quote (tanyaisaj) Але тепер,коли я їх перечитала,то зрозуміла,що ти не мав на увазі нікого конкретно!Чи я знову помиляюсь? Дівчино, та як же я міг мати когось конкретного на увазі, коли для цього необхідно знати все про особисте життя цієї людини?!!! Взагалі-то, я на свій вік маю непогані життєвий досвід і знання психології людини, щоб робити певні висновки про життя, стосунки, шлюб тощо.
Сім-сім
|
|
| |
|