Ставлення до релігії
|
|
|
|
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 14:52 | Повідомлення # 76 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Для того щоб створити кардинально нову релігію потрібно буть геніем
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 19:17 | Повідомлення # 77 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) незалишилося чесних людей Залишилися - це всі віруючі. Quote (oleksiy11) ви часом не "Свідок Іегови" Звичайно - ні! Ви схожі з Wird'ом тим, що погано знаєте предмет розмови. До Вашого відому - "Свідки" НЕ признають Іісуса сином Божим. Quote (oleksiy11) яку релігію сповідуете ви Одну єдину - християнство. Quote (oleksiy11) Впринципі я віруючий Поясніть мені цю фразу. Що значить "в принципі" - закони знаю, але виконувати їх не хочу? Quote (oleksiy11) Кому дали шанс? в чому він полягае? Шанс дано кожному. В чому його суть - зміни своє життя на краще. Як це зробити - перестати робити погані вчинки.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 20:25 | Повідомлення # 78 |
Професіонал
| Quote (Grey) Залишилися - це всі віруючі. Тобто невіруюча людина неможе бути чесноюQuote (Grey) Звичайно - ні! Ви схожі з Wird'ом тим, що погано знаєте предмет розмови. До Вашого відому - "Свідки" НЕ признають Іісуса сином Божим. Грею це ви погано володіете предметом розмови я багато спілкувався з преставнизами Свідків Іегови і неодноразово чув возхваляння в його честь Quote (Grey) Одну єдину - християнство Нажаль християнство мае багато течій можливо я неправий (зарані заце вибачаюсь) але ви Грею дуже схожі на представнока якоїсь секти Quote (Grey) Поясніть мені цю фразу. Що значить "в принципі" - закони знаю, але виконувати їх не хочу? Вибачаюсь за суржик під словом "впринципі" мав наувазі слово "взагаі" тобто Взагалі я віруючий але кабальних законів несприймаю і воконувати їх нехочу Quote (Grey) Шанс дано кожному. В чому його суть - зміни своє життя на краще. Як це зробити - перестати робити погані вчинки. А що як я нероблю поганих вчинків але від цього мені аж ніяк некраще
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 21:24 | Повідомлення # 79 |
Лікар
| Свое название Свидетели Иеговы основывают на библейском тексте из 43-й главы Исаии. В ней изображается судебный процесс мирового масштаба: богам народов предлагается привести свидетелей, чтобы доказать свою правоту, либо выслушать свидетелей со стороны Иеговы и признать истину. Обращаясь к своему народу, Иегова объявляет: «А Мои свидетели, Иегова говорит, вы, и раб Мой, которого Я избрал, чтобы вы знали и верили Мне, и разумели, что это Я. Прежде Меня не существовал Бог, и после Меня не будет. Я, Я Иегова, и нет Спасителя кроме Меня» Виділено персонально для Вас. Суть - Іісус не Спаситель, тобто церква "свідків" НЕ є християнською.Добавлено (10.12.2007, 21:24) ---------------------------------------------
Quote (oleksiy11) Нажаль християнство мае багато течій можливо я неправий (зарані заце вибачаюсь) але ви Грею дуже схожі на представнока якоїсь секти А Ви знаєте, що православ'я у понятті католиків - теж секта? У цьому слові немає нічого образливого. Це радянська пропаганда через Ваше оточення нав'язує Вам, що сектанти це якісь збоченці? Слово "секта" в перекладі з латині означає "напрям". Що у цьому страшного? Quote (oleksiy11) кабальних законів несприймаю Який конкретно із законів для Вас непосильний?
|
|
| |
Характерник | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 22:03 | Повідомлення # 80 |
Новачок
Репутація: 3
| Всі релігії і секти це спосіб отримати грошей і владу. між всіма релігіями іде війна за розширення впливу СВОЄЇ точки зору на свідомість людей. І всі стверджують що їх Бог кращий за інших , а ті що невірять у ЇХ Бога обовязково будуть покарані.
"Богатство,власть,жена и дети Нужны тебе на этом свете. На тот и бедный и богатый Уйдет один,без провожатых.
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 22:09 | Повідомлення # 81 |
Лікар
| Quote (Характерник) Всі релігії і секти це спосіб отримати грошей А Ви безкорисний - Вам гроші не потрібні?
|
|
| |
Характерник | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 23:31 | Повідомлення # 82 |
Новачок
Репутація: 3
| Grey, Гроші потрібні всім щоб бути незалежним але незарахунок інших людей а своею працею зароблених
"Богатство,власть,жена и дети Нужны тебе на этом свете. На тот и бедный и богатый Уйдет один,без провожатых.
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 06:50 | Повідомлення # 83 |
Лікар
| Quote (Характерник) незарахунок інших людей а своею працею зароблених Тобто - якщо лікар радить Вам не пити горілки, а прокурор - не красти - то це чесний заробіток. А якщо теж саме робить проповідник - то це обман? Не бачу ніякої логіки!
|
|
| |
perekos | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 09:34 | Повідомлення # 84 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Grey) незалишилося чесних людей Залишилися - це всі віруючі. Grey, ну знову в Вас перегиби і крайнощі Ну чому якщо чесний, то обов'язково віруючий? Я розумію, що Ви по суті агітуєте за віру в своїх постах. Але ж такі фрази не є об'єктивними.
|
|
| |
B@SSMAN | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 12:01 | Повідомлення # 85 |
Досвідчений
Репутація: 11
| У мене була можливість поближче познайомитися із різними релігіями, поспілкуватися та побувати у середовищі віруюючих цих релігій. Для мене найоптимальніший варіант - це ідея єдиного енергетично-інформаційного поля.
. .или что-то случилось, или одно из двух. .
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 15:55 | Повідомлення # 86 |
Лікар
| Quote (perekos) Ну чому якщо чесний, то обов'язково віруючий? Хто з нас перекручує? Питання звучало - чи залишилися чесні люди? Я відповів - так, всі віруючі. Вкажіть де я писав, що не існує чесних невіруючих. НЕ ПИСАВ! Хоча дивлячись що розуміти під словом "чесність". Для мене це в першу чергу "самоповага". А чи поважає себе людина, яка не поважає інших ( далі цитата - " а мені на них плювати, живу як хочу!" Всі збіги із словами М....ки вважайте випадковими ), яка палить тютюн, п'є пиво і горілку і т.д. Добавлено (11.12.2007, 15:55) ---------------------------------------------
Quote (B@SSMAN) У мене була можливість поближче познайомитися із різними релігіями, поспілкуватися та побувати у середовищі віруюючих З якими конфесіями Ви спілкувалися? Quote (B@SSMAN) це ідея єдиного енергетично-інформаційного поля. І в чому її суть і закони?
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 15:57 | Повідомлення # 87 |
Досвідчений
Репутація: 16
| нагадую про відкриту тему "Mr. Orlando Grey"......
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 15:57 | Повідомлення # 88 |
Лікар
| Quote (perekos) Я розумію, що Ви по суті агітуєте за віру в своїх постах. Для мене піст - це період духовного і фізичного очищення!
|
|
| |
perekos | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 16:19 | Повідомлення # 89 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Grey) Я розумію, що Ви по суті агітуєте за віру в своїх постах. Для мене піст - це період духовного і фізичного очищення! Я не те мав на увазі. І Ви це розумієте.
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 16:24 | Повідомлення # 90 |
Лікар
| Quote (perekos) І Ви це розумієте Звичайно, просто не дуже люблю іншомовні слова.
|
|
| |