Ставлення до релігії
|
|
|
|
perekos | Дата: Четвер, 13.12.2007, 15:59 | Повідомлення # 106 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 9
Статус: Offline
| Quote (Grey) І якщо ви вирішили не вірити в Бога, то у вашому серці пустоти не буде - там поселиться Лукавий. Ну і звідки Ви таку нісенітницю підчерпнули?
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 13.12.2007, 18:19 | Повідомлення # 107 |
Лікар
Репутація: 15
| З кожним днем до дискусії приєднується все більше людей, які обговорюють Біблію не читавши її. Так не цікаво.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 13.12.2007, 22:36 | Повідомлення # 108 |
Професіонал
| Quote (Grey) З кожним днем до дискусії приєднується все більше людей, які обговорюють Біблію не читавши її. Так не цікаво. будто цікаво коли твій опонент перекручуе або просто ігноруе твої аргументи і у відповідь пише повну нісенітницю Доречі Грею ви так і несказали до якої конфесії ви належите
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Оксана | Дата: Четвер, 13.12.2007, 22:42 | Повідомлення # 109 |
Досвідчений
Репутація: 16
| знову так ненав'язливо повідомляю про відкриття теми "Mr. Orlando Grey" ! ............
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 13.12.2007, 22:50 | Повідомлення # 110 |
Професіонал
| То там а це тут (хоча тема перетворилась на чистий флуд)
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 13.12.2007, 23:16 | Повідомлення # 111 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) Доречі Грею ви так і несказали до якої конфесії ви належите Сотий раз повторюю - моя віра ХРИСТИЯНСТВО, мій Бог - Іісус Христос. Назвіть ім'я свого Бога.
|
|
| |
Оксана | Дата: Четвер, 13.12.2007, 23:19 | Повідомлення # 112 |
Досвідчений
| Quote (Grey) Сотий раз повторюю - моя віра ХРИСТИЯНСТВО, мій Бог - Іісус Христос.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 13.12.2007, 23:22 | Повідомлення # 113 |
Професіонал
| Quote (oleksiy11) Доречі Грею ви так і несказали до якої конфесії ви належите Я можу конкретно скаати ПРАВОСЛАВНИЙ Я навідміну від вас Quote (Grey) мій Бог - Іісус Христос Нагадайте мені кому молився Ісус
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 13.12.2007, 23:23 | Повідомлення # 114 |
Лікар
| Оксано! Вам не боляче отак - головою об стіну? Як лікар питаю.
|
|
| |
Оксана | Дата: Четвер, 13.12.2007, 23:29 | Повідомлення # 115 |
Досвідчений
| Grey, та я сиджу в кріслі спокійненько і описую смайлами те, що спостерігаю. на форумі... Не хвилюйтесь за мене
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 13.12.2007, 23:31 | Повідомлення # 116 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) Поясніть мені Грею коли Ісус став Богом Quote (oleksiy11) я вірую в бога але важаю що бог е най жорстокішою істотою у всьому всесвіті Православний, який заперечує, що Іісус - Бог, і заперечує, що Бог любить людей? Ви мене шокуєте! Де Вас такому навчили? У якій православній Церкві? І після всього цього Ви називаєте себе православним християнином?
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 13.12.2007, 23:50 | Повідомлення # 117 |
Професіонал
| Quote (Grey) Православний, який заперечує, що Іісус - Бог, Я важаю що Ісус син божий а не Бог Quote (Grey) заперечує, що Бог любить людей коли людина любить людину вона намагаеться в міру соїх можливостей оградить її від різних негативних факторів (голоду, хвороб, тд.) а бог в даномувипадку покинув своїх дітей напризволяще, от скажіть якби так вчинила мати чи засуджували б ви її? Quote (Grey) Ви називаєте себе православним християнином? Я неможу відцуратися від віри моїх дідів-прадідів але й осліпнути (щоб небачити цого) теж неможу
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 13.12.2007, 23:58 | Повідомлення # 118 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) Я важаю що Ісус син божий а не Бог Отже, Ваш Бог - не Іісус, а Ієгова? Quote (oleksiy11) Нелюблю тут ви праві хочаб за свою лінь Якщо Ви не любите себе, то як Ви зможете полюбити іншу людину?
Повідомлення відредагував Grey - Пятниця, 14.12.2007, 00:54 |
|
| |
Wird | Дата: Пятниця, 14.12.2007, 00:07 | Повідомлення # 119 |
Новачок
Репутація: 0
| Grey з вами неможливо вести дискусію, ви пишете лише те, що вам подобається, обходити всі незручні запитання і неправильні для вас думки. Мені надоїло битися лобом об стіну сліпої віри яку ви створили навколо себе. Пораджу своєму знайомому атеїсту з вами поспілкуватися
|
|
| |
Grey | Дата: Пятниця, 14.12.2007, 00:13 | Повідомлення # 120 |
Лікар
| Quote (Wird) Пораджу своєму знайомому атеїсту з вами поспілкуватися Цікаво - яку альтернативу Вірі він запропонує? Мені потрібна конкретна пропозиція, яка зможе покращити моє життя.
|
|
| |