Ставлення до релігії
|
| | |
oleksiy11 | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 22:46 | Повідомлення # 91 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Коли послідній раз спілкувався Свідками Іегоиви вони подарували мені дві книги на одній з них зображений Ісус ізаголовок " Приходи и следуй за мной" в зверненні до читача е така фраза: ...Пусть эта книга поможет тебе возрастать в любви к Иисусу и Иегове. И пусть эта любовь побудит тебя точнее следовать по стопам Иисуса... Персонально для вас Грею знайшов цю книжку, якщо це не аргумент то я незнаю як ще можу довести свою правоту (вашу некомпетнтність)Quote (Grey) А Ви знаєте, що православ'я у понятті католиків - теж секта? У цьому слові немає нічого образливого. Це радянська пропаганда через Ваше оточення нав'язує Вам, що сектанти це якісь збоченці? Слово "секта" в перекладі з латині означає "напрям". Що у цьому страшного? В моєму понятті сектанти відрізняються особливим фанатизмот, їм неможливо що небуть доказати, дуже часто вонине не сприймають аргументів які йдуть у розріз з їхнім свтоглядом, чаще всього вони їх просто ігнорують.
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Вівторок, 11.12.2007, 22:48 |
|
| |
Grey | Дата: Середа, 12.12.2007, 06:48 | Повідомлення # 92 |
Лікар
| До Вашого відому, мусульмани теж НЕ заперечують Іісуса. Суть в іншому - для них Він один із пророків, а не Син Божий. Подібним чином роблять і "свідки". А вони хоч раз запрошували Вас на свято, де вони веселяться і співають радісні пісні у славу Іісуса? Спитайте чи вони у них взагалі існують? Чи є у них молитви за зцілення інших? Чи є у них християнські рок-групи? Quote (oleksiy11) В моєму понятті сектанти відрізняються особливим фанатизмот Отже, православні - це фанатики? Оті, що зарилися в Росії під землю - так. Але скрізь існують екстремісти ( крайнощі ) і звичайні люди.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Середа, 12.12.2007, 07:43 | Повідомлення # 93 |
Професіонал
| Можливо я підібрав невдалу цитату, ось ще одна: ...Иегова послал на землю единого сына, которыйотдал свою жизнь в качестве выкупа. Сын Бога нетолько умер за нас, но и показал, как нам жить.... Quote (Grey) Отже, православні - це фанатики? Так всеж ви православний? Quote (Grey) Оті, що зарилися в Росії під землю - так. Але скрізь існують екстремісти ( крайнощі ) і звичайні люди Ви дуже вдало навели пиклад, екстримісти існують скрізь але в окремих конфесіях екстримізм ( крайнощі ) е основою їхнього віровчення наприклад хочаб ті самі Свідки
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Середа, 12.12.2007, 09:43 |
|
| |
B@SSMAN | Дата: Середа, 12.12.2007, 08:42 | Повідомлення # 94 |
Досвідчений
Репутація: 11
| Quote (Grey) З якими конфесіями Ви спілкувалися? П'ятидесятники, Свідки Ієгови, буддисти, крішнаїти, баптисти, греко-католики, православні, іслам
. .или что-то случилось, или одно из двух. .
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 12.12.2007, 15:02 | Повідомлення # 95 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) ...Иегова послал на землю единого сына, которыйотдал свою жизнь в качестве выкупа. Сын Бога нетолько умер за нас, но и показал, как нам жить.... Цитата супер: По-перше - вона стверджує, що Іісус не Бог, а жертва! По-друге - вона вказує, що Ваше життя повинно бути наповнене не радістю, а жертвою! По-третє - вона заперечує, що Син Божий воскрес! Так яке ж це християнство? Quote (oleksiy11) Так всеж ви православний? Відповідаю в черговий раз - моя Віра називається ХРИСТИЯНСТВО- Віра в Господа нашого Іісуса Христа! Добавлено (12.12.2007, 15:02) ---------------------------------------------
Quote (oleksiy11) в окремих конфесіях екстримізм ( крайнощі ) е основою їхнього віровчення Бог і дав Вам розум для того, щоб уникати подібних організацій! Не можна вірити Богу ( до речі і людині ), коли не знаєш про що Він говорить - читай не знаєш Біблії ( слів людини відповідно ). Цим і користуються, наприклад, "свідки", які зумисне цитують тільки ті "частини" Біблії, які їм вигідні. Ось тоді напівправда створює ілюзію правди - так простіше обманювати.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Середа, 12.12.2007, 16:59 | Повідомлення # 96 |
Професіонал
| Quote (Grey) До Вашого відому - "Свідки" НЕ признають Іісуса сином Божим. Quote (Grey) ...Иегова послал на землю единого сына, которыйотдал свою жизнь в качестве выкупа. Сын Боганетолько умер за нас, но и показал, как нам жить.... Quote (Grey) вона стверджує, що Іісус не Бог, а жертва! Грею з вами дуже важко спілкуватись Поясніть мені Грею коли Ісус став Богом наскільки я памятаю він є сином Божим
|
|
| |
Wird | Дата: Середа, 12.12.2007, 18:01 | Повідомлення # 97 |
Новачок
Репутація: 0
| Quote (Grey) Релігія, яка не визнає Іісуса Христа Богом, називається будь-якими всякими іншими словами, крім ХРИСТИЯНСТВА. Будь яка релігія яка визнає Ісуса Христа Богом НЕ Є ХРИСТИЯНСЬКОЮ. Заповідь 1. Я Господь, Бог твой, Который вывел тебя из земли Египетской, из дома рабства; да не будет у тебя других богов пред лицем Моим. Quote (Grey) А Ви навели хоч один достовірний факт? Ви теж неможете цим похвастаться. Добавлено (12.12.2007, 18:01) ---------------------------------------------
Quote (Grey) А хто Ваш Бог? http://exo.at.ua/forum/12-69-1 я вже відповідав на це питання. Quote (Grey) А я що, пропонував винищувати нехристиян? Де і коли? Ви з ними схожі переконаннями: "хто не вірить в Бога згорить в пеклі незалежно від того як проживе життя". Quote (Grey) Коли людина не має аргументів, вона намагається перейти на особисті образи. Не робіть цієї помилки. Я вас неображав - це констатація факта. Quote (Grey) Тобто - якщо лікар радить Вам не пити горілки, а прокурор - не красти - то це чесний заробіток. А якщо теж саме робить проповідник - то це обман? Не бачу ніякої логіки! Лікар і прокурор після поради ненавязують вам думки, що ви повинні до скону платити їм десятину за цю хорошу пораду.
Повідомлення відредагував Wird - Середа, 12.12.2007, 17:50 |
|
| |
Grey | Дата: Середа, 12.12.2007, 20:33 | Повідомлення # 98 |
Лікар
| 1.Quote (oleksiy11) Поясніть мені Грею коли Ісус став Богом наскільки я памятаю він є сином Божим Він завжди був Богом - з моменту народження! Тому і релігія називається християнство, а не ієговізм. Відкрийте хоч раз Біблію і прочитайте заголовок "Новый Завет Господа нашего Иисуса Христа" Так і написано ГОСПОДА, а не сина господнього. Ну як можна вступати в дискусію не вивчивши предмета дискусії? 2.Цитата для вас ( персонально для тих, кому не подобається Єгипет ): Учитель! какая наибольшая заповедь в законе? Иисус сказал ему: "возлюби Господа Бога твоего всем сердцем твоим, и всею душею твоею, и всем разумением твоим" ( Матфея. 22, 36-37 ).
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Середа, 12.12.2007, 22:10 | Повідомлення # 99 |
Професіонал
| Комуж тоді Ісус молився, чи він теж бог але тільки трошки менший за рангом?
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 12.12.2007, 22:50 | Повідомлення # 100 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) Комуж тоді Ісус молився, чи він теж бог але тільки трошки менший за рангом? 1. То Ви вже погодилися, що Іісус - Бог. 2. Для того, щоб продовжити далі Вам потрібно вивчити питання про Святу Трійцю, тоді Ви не будуте задавати питання хто і кому молився. Але я сумніваюся, що Ви це зробите, коли Ви не знаєте навіть елементарних основ християнства.
|
|
| |
B@SSMAN | Дата: Четвер, 13.12.2007, 08:17 | Повідомлення # 101 |
Досвідчений
Репутація: 11
| Grey, Свята Трійця . . Бог триєдиний . . а как это? А чи не є це пережитки язичництва?
. .или что-то случилось, или одно из двух. .
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 13.12.2007, 12:14 | Повідомлення # 102 |
Професіонал
| Quote (B@SSMAN) То Ви вже погодилися, що Іісус - Бог.
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 13.12.2007, 14:28 | Повідомлення # 103 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Якось спілкувався з одною невіруючою людиною. Близькою мені. Балакали про Бога, віру. Після цієї зустрічі в мене сильно пошатнулася віра в Господа. Тогож вечора я вирішив попросити Господа укріпити мою віру: "Господи, прошу Тебе, укріпи мою віру, бо я падаю". Я не знав як Він відповість мені. Але тієїж ночі мені приснився сон: Стою я і навколо мене стоять багато людей. Всі ці люди співаючи славили Бога. І я разом з ними. І в той час, коли я славив Господа, я почав пробуджуватись з відчуттям того, що моя віра знову зросла. Я проснувся, укріпленний в вірі. Бог живий. Далі буде.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 13.12.2007, 15:17 | Повідомлення # 104 |
Лікар
| Для Олексія, Вірда і Бассмана. У питанні віри немає поняття середини. Бог або є у Вашому серці або немає! Третього варіанту не дано. І якщо ви вирішили не вірити в Бога, то у вашому серці пустоти не буде - там поселиться Лукавий. А те словоблуддя, яким ви займаєтеся вишукуючи для себе оправдання не вірити, Бога не цікавить. Кожен буде відповідати за свої вчинки і слова вірите ви в це чи ні. Існує класична фраза - Незнання закону не звільняє від відповідальності!
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 13.12.2007, 15:38 | Повідомлення # 105 |
Професіонал
| Грею я вірую в бога але важаю що бог е най жорстокішою істотою у всьому всесвіті і ця жорстокість полягає у його бездіяльності
|
|
| |
|