Ставлення до релігії
|
| | |
perekos | Дата: Пятниця, 14.12.2007, 10:12 | Повідомлення # 121 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 9
Статус: Offline
| Quote (Grey) Мені потрібна конкретна пропозиція, яка зможе покращити моє життя. А як віра може покращити життя? Вона за вас нічого робити не буде. Його може собі покращити лише сама людина, в даному випадку віра є звичайним стимулом. А стимулів може бути ого-го скільки.
|
|
| |
sashko | Дата: Пятниця, 14.12.2007, 11:56 | Повідомлення # 122 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Бог живий! Він є! Якось зайшла до нас у гості подруга нашої сім'ї. Вона молода дівчина. На той час в неї не було грошей, суто по обїективним причинам, а була вже піздня осінь і в неї не було нормальної одежі для холодів. Вона прийшла до нас в пошарпаній старій куртці. Мені стало її жалько як не як молода дівчина і роботяща і людина добра, а ходить як бомж. Я порадився з дружиною і ми подарували їй гроші на гарне осінньо-зимове пальто. Вона погодилась їх узяти, і чрез декілька днів купила собі гарне тепле пальто. При отриманні наступної заробітньої плати на роботі мені видали премію в розмірі тих коштів які ми подарували цій дівчині. Луки 6:38 "Давайте і дадуть вам; мірою доброю, натоптаною, струснутою й переповненою вам у подолок дадуть. Бо якою ви мірою міряєте, такою відміряють вам." Бог є і Він живий! Далі буде
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
Grey | Дата: Пятниця, 14.12.2007, 14:49 | Повідомлення # 123 |
Лікар
Репутація: 15
| To Prekos: Я питав - конкретно - а у відповідь флуд!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
kaa4 | Дата: Субота, 15.12.2007, 10:35 | Повідомлення # 124 |
Група: Видалені
| Я материалист!Бога небыло,нет и не будет как на писе зубов
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Субота, 15.12.2007, 22:03 | Повідомлення # 125 |
Професіонал
| Quote (kaa4) Я материалист Шановний матеріалісте поясніть мені як може існувати щось безначально-безкінечне
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Субота, 15.12.2007, 22:29 |
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 16.12.2007, 15:46 | Повідомлення # 126 |
Лікар
| oleksiy11, Ви мені так і не відповіли - назвіть ім'я свого Бога.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 17.12.2007, 09:36 | Повідомлення # 127 |
Професіонал
| Грею ви мені теж недали відповідей на багато моїх прямих питань....
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 17.12.2007, 12:10 | Повідомлення # 128 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (Grey) Цікаво - яку альтернативу Вірі він запропонує? Мені потрібна конкретна пропозиція, яка зможе покращити моє життя. Вірте в СЕБЕ, надітеся лише на СЕБЕ, а не чекайте манни небесної від когось, робіть не те, що вам ХТОСь наказує, а робіть те, що вважаєте ВИ важливим! Quote (Grey) Сотий раз повторюю - моя віра ХРИСТИЯНСТВО, мій Бог - Іісус Христос. Назвіть ім'я свого Бога. Я і Совість моя!
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 17.12.2007, 15:01 | Повідомлення # 129 |
Лікар
| Quote (Admin) Я і Совість моя! На сучасній мові це звучить - егоцентризм ( крайня ступінь егоїзму ). Quote (Admin) робіть не те, що вам ХТОСь наказує, а робіть те, що вважаєте ВИ важливим! Злодіій вважає важливим красти, наркоман - колотися і т.д. За Вашою логікою всі вони - нормальні люди?Добавлено (17.12.2007, 15:01) ---------------------------------------------
Quote (oleksiy11) Грею ви мені теж недали відповідей на багато моїх прямих питань.... Просто мені цікаво - кого православний вважає своїм богом - Іісуса чи Ієгову чи когось іще.
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 16:40 | Повідомлення # 130 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (Admin) Вірте в СЕБЕ, надітеся лише на СЕБЕ, а не чекайте манни небесної від когось, робіть не те, що вам ХТОСь наказує, а робіть те, що вважаєте ВИ важливим! Quote (Admin) Я і Совість моя! Олег зачьот....Підтримую...
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 17:09 | Повідомлення # 131 |
Лікар
| Не верь, не бойся, не проси Слова: В. Калина Исп.: Виктор Калина "Не верь, не бойся, не проси", - Твердил мне в детстве старший брат, Не верь, не бойся, не проси - Я повторял сто раз подряд. Я выжил, смерти вопреки, И душу чёрту не продал, Бывали в жизни косяки, Я падал в грязь, но повторял: Не верь, не бойся, не проси. Пусть все смеются над тобой, Не верь, не бойся, не проси, И говори на "ты" с судьбой. Не верь, не бойся, не проси, Не унижай себя, не надо, Не верь, не бойся, не проси, Зачем тебе законы стада? Я выжил на чужой войне, И на своей войне я выжил, Не поломали дух в тюрьме, Но как ломали, но я выжил. Не верь, не бойся, не проси, Но где же ты, мой старший брат? Не верь, не бойся, не проси, В том, что я жив, не виноват. Не верь, не бойся, не проси, Пусть Бог рассудит, судит совесть, Не верь, не бойся, не проси, В трёх фразах жизненная повесть. Я выжил, друг пропал в Афгане, Я выжил, умер брат в тюрьме, Я выжил, но ведь был и ранен. Я выжил в тонущей стране, Не верь, не бойся, не проси, Но, Боже, как душа болит, Не верь, не бойся, не проси, Пусть бы тогда я был убит.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 22:32 | Повідомлення # 132 |
Професіонал
| Quote (Grey) Просто мені цікаво - кого православний вважає своїм богом - Іісуса чи Ієгову чи когось іще. Нажаль незнаю як точно величати Бога звик що Бог отже Бог якщо в Біблії написано Іегова хай буде Іегова недумаю що це накільки важливо головне вчинки по них мене й будуть судити Бог і люди
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 22:59 | Повідомлення # 133 |
Лікар
| oleksiy11, Завтра у православних велике свято. Прошу Вас, як православного, підіть у найближчу православну церкву і при всіх людях заявіть, що Іісус Христос - не Бог. А потім розповісте усім на форумі - що Ви почуєте у відповідь.
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 23:02 | Повідомлення # 134 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Навіщо ж такий екстрим?? Ви хочете позловтішатися? Ну і зі святом, звичайно!
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 23:27 | Повідомлення # 135 |
Професіонал
| Недумаю що мені щось буде доли я назову Ісуса сином Божим Доречі в нашу церкву не ходжу томущо неповажаю кацапстанський патріархат за його ганебні дії
|
|
| |
|