Пятниця, 04.10.2024, 09:43
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5983
    Форум: 555/31857
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    В розділі матеріалів: 76
    Показано матеріалів: 21-30
    Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 7 8 »


    То є дуже гарно – порадувати себе вихідного дня неклопітким, смачним, овочевим супчиком.
    1,5 л. яловичиного бульйону; 1/2 невеличкої капустини; 1/2 скл. свіжого полущеного гороху; 15–20 стручків молодої квасолі; 2 помідори; 5–6 кружалець гарної вареної ковбаси; сіль, перець, приправи за смаком і бажанням.
    Готуємо смачно | Переглядів: 724 | Додав: Admin | Дата: 09.07.2009, 17:47 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    Смачний і невибагливий салатик внесе приємну різноманітність в обіднє чи вечірнє меню. А якщо наповнити цим салатом вафельні корзиночки і прикрасити їх маслинкою – отримаємо чудову закуску до святкового столу або фуршету.
    2 середні морквини; 100–150 гр. твердого сиру; 2–3 ст.л. майонезу; 2 зубці часнику; сіль, перець за смаком.
    Готуємо смачно | Переглядів: 681 | Додав: Admin | Дата: 09.07.2009, 17:46 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    Мій малюк страшенно любить усілякі солодощі-цукерки, в той час як я не вважаю їх корисними і конче необхідними для нього.
    Такі корисні цукерочки дуже допомогли мені: маля не отримало шкідливих ласощів і при цьому із задоволенням з’їло сухофрукти та горіхи, які він не дуже полюбляє.
    А попри малюка і дорослі не обійшли увагою «щось таке цікаве, а що то воно таке шоколадне?»
    Готуємо смачно | Переглядів: 830 | Додав: Admin | Дата: 09.07.2009, 17:46 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    2/3 порції холодного дріжжового тіста; 1,5 скл. вишень з компоту (зціджених); ­­2 ст.л. крохмалю; 1 пакетик ванільного цукру (10 гр); 2-3 ст.л. натертого шоколаду; збите яйце з молоком для змащування.
    1. Змішати відціджену вишню з крохмалем, ванільним цукром і тертим шоколадом.
    2. Розділити тісто на 3 частини. Розкатати кожну в круг товщиною близько 3-4 мм.
    3. Розрізати круг на 8 секторів. На широкий кінець кожного сектора викласти 1 ч.л. начинки і акуратно скрутити рогалик.
    Готуємо смачно | Переглядів: 1106 | Додав: Admin | Дата: 09.07.2009, 17:46 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    1/3 порції холодного дріжджового тіста; 12 маленьких сосисок (типу «Кроха») без оболонки; 4-5 ст.л. дрібнонатертого твердого сиру; суміш молока і яйця для змазування (1 яйце + 2-3 ст.л. молока); кмин, прянощі за бажанням.
    1. Поділити тісто на 3 частини, розкатати кожну в продовгуватий прямокутник, так щоб по довгій стороні вмістилися в ряд 4 сосиски...
    Готуємо смачно | Переглядів: 994 | Додав: Admin | Дата: 09.07.2009, 17:46 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    Пропоную мій улюблений рецепт дріжджо­вого тіста і як бонус вироби з нього: квіточки з сосисками і рогалики з вишнею та шоколадом.
    Базовий рецепт для тіста:
    3,5 скл. борошна; 1 скл. молока; 200 гр. масла/маргарину; 1 пачка сухих дріжджів; 1 ст.л. цукру; 1/2 ч.л. солі.
    Готуємо смачно | Переглядів: 1262 | Додав: Admin | Дата: 09.07.2009, 17:45 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Рецепт цього салату часто зустрічається на кулінарних сайтах, в різних варіантах. Я за основу взяла цей рецепт, трохи модифікувавши його на свій смак.
    1/2 невеликої капустини – тоненько нарізати; ковбаса варена – порізати скибочками; ковбаса копчена – порізати скибочками; шинка, грудка копчена – порізати скибочками; 3 яйця варених – натерти на терці; 1 помідор – нарізати кубиками; сир твердий – натерти на терці; 1 банка кукурудзи – зцідити рідину; картопляні чіпси...
    Готуємо смачно | Переглядів: 3101 | Додав: Admin | Дата: 03.07.2009, 09:51 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Дуже люблю цей тортик: і готувати, і потім куштувати з теплим чаєм. Спочатку здавалося, що буде багато мороки з коржами, але насправді вкладаюся в годину з хвостиком, щоб приготувати його. А вимішування тіста і розкачування тоненьких коржів чудово знімає стрес. Хоч тут і багато писанини, але готувати його досить легко. Тоненькі коржі, просякнуті кремом, стають ніжними і пухкими. Справжня насолода.
    Коржі: 50 гр. вершкового масла (спокійно заміняю на м’який маргарин); 3 ст.л. меду; 2/3 скл. цукру; 1 яйце; 1/4 скл. молока; 1/2 ч. л. соди; дрібка солі; 3 скл. борошна.
    Крем: 250 гр. згущеного молока (я беру переважно варене); 1,5–2 скл. сметани; 1–2 ст. л. соку лимона (за бажанням)...
    Готуємо смачно | Переглядів: 939 | Додав: Admin | Дата: 03.07.2009, 09:51 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    2 невеликих молодих кабачки (краще цукіні); 5 яєць; 1/2 цибулини; олія для смаження; сіль; перець.
    1. Цукіні порізати на тоненькі кружальця. Цибулю дрібно посікти.
    2. Розігріти в глибокій сковороді олію (наливайте щедро, овочі повинні трохи плавати в ній.
    3. Обсмажити в олії порізані овочі 4–5 хвилин до м’якості.
    4. В глибокій мисці збити виделкою яйця, посолити, поперчити.
    5. Вийняти овочі зі сковороди і додати у збиті яйця. Ретельно перемішати...
    Готуємо смачно | Переглядів: 961 | Додав: Admin | Дата: 03.07.2009, 09:51 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    Зовсім нескладна в приготуванні і смачна страва. Чудово підходить для літньої вечері
    2 кабачки; 2–3 ст.л. томатного соусу; 150–200 гр. шампіньйонів; 100–150 гр. твердого сиру.
    1. У кабачків зрізати плодоніжку, розрізати вздовж на 4 пластини.
    2. Розігріти духовку до 200С, зробити на пластинах перехресні надрізи, посипати сіллю, за бажанням травами (тим’ян, базилік, розмарин). Викласти на решітку і поставити в гарячу духовку на 10–15 хв...
    Готуємо смачно | Переглядів: 639 | Додав: Admin | Дата: 03.07.2009, 09:50 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Форма входу
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Сила слова! >>
  • Кобеляки на Google... >>
  • У кого какой интер... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net