Четвер, 18.04.2024, 07:51
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5554
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    В розділі матеріалів: 76
    Показано матеріалів: 31-40
    Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 8 »


    Цей хлібчик є безумовним фаворитом у нас вдома! Такий смачний і ароматний, що рука сама тягнеться за наступним шматочком
    1 скл. теплого молока; 3 скл. борошна; 1/2 ст.л. без верху цукру; 1 ч.л. солі; 2 ч.л. сухих дріжджів; 50 гр. розм’якшеного масла.
    Додатково: 1 ст.л. томатної пасти; 1–2 ст. ложки олії для замісу та змащування.
    1. Всипати в молоко дріжджі, цукор і 1 ст.л. борошна. Відставити на 5–7 хв. до утворення пінної шапочки...
    Готуємо смачно | Переглядів: 545 | Додав: Admin | Дата: 03.07.2009, 09:49 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    Унікально простий рецепт, однак я довго наважувалася втілити його, оскільки рулети мені видаються ду-у-уже високим мистецтвом (завдяки моїй перекошеній духовці). Але здається цей рулет неможливо зіпсувати. Готується елементарно і з доступних продуктів.
    1 скл. борошна, 1 яйце, 1 банка згущеного молока (375г.), 1 ч.л. розпушувача, 2 лимони, 1 скл. цукру, цукрова пудра.
    Духовка: 180С...
    Готуємо смачно | Переглядів: 569 | Додав: Admin | Дата: 03.07.2009, 09:49 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Дуже ароматна випічка зі смаком дитинства.
    150 гр. борошна; 100 гр масла; 100 гр. цукру; 100 гр. родзинок; 2 яйця; 1 ч.л. розпушувача; цедра одного лимона; дрібка солі.
    1. Замочити родзинки на 10–15 хв. в окропі і віджати. Розігріти духовку до 180С.
    2. Збити масло з цукром, по одному додати яйця. Просіяти борошно з сіллю і пекарським порошком. Додати в яєчно–масляну суміш. Ретельно перемішати....
    Готуємо смачно | Переглядів: 655 | Додав: Admin | Дата: 08.06.2009, 10:41 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Дуже легко, дуже ліниво, дуже смачно і ароматно.
    10 – 12 маленьких бубликів; 2/3 скл. молока; 100 гр. домашнього сиру; 1 – 2 ст.л. цукру; 1 яйце; ванілін за бажанням.
    1. Розігріти духовку до 180С. Налити молоко в мисочку і викласти в нього бублички, так щоб вони були покриті молоком. Залишити на 4–5 хв.
    2. Ретельно змішати сир з яйцем і цукром до однорідної маси...
    Готуємо смачно | Переглядів: 593 | Додав: Admin | Дата: 08.06.2009, 10:40 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Спекотного літа такі легкі і швидкі десертики подарують море насолоди.
    250 гр. охолодженого домашнього сиру; 450 мл. охолодженого фруктового питного  йогурту; 2/3 скл. охолоджених вершків і 1/3 скл. цукру або 1 скл. солодких вершків; 1 п. ванільного цукру; 10 гр. желатина; 50 гр. холодної води (соку); порізані кубиками полуниці (або інші ягоди)
    1. Висипати желатин у склянку і залити холодною водою. Залишити на 10 хв., щоб набух. Вилити в каструльку і трішки підігріти на маленькому вогні, до розчинення. Відставити, щоб охолов....
    Готуємо смачно | Переглядів: 604 | Додав: Admin | Дата: 08.06.2009, 10:40 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Такі котлетки можна приготувати на сніданок, або вечерю. Процес не займе багато часу. Окрім того, цей рецепт згодиться коли треба кудись «прилаштувати» залишки вареного рису.
    1 скл. рису; 150–200 гр. курячого м’яса (за бажанням); 100–150 гр. твердого сиру; 2 яйця; манна крупа (сухарі) для паніровки; олія для смаження; сіль, перець, інші спеції за бажанням
    Для подачі: помідори; майонез; соус, підлива за бажанням
    1. Рис відварити до готовності і охолодити. М’ясо дрібно порізати. Сир потерти на терці з великими отворами.
    2. Змішати рис, сир, м’ясо, яйця, сіль, перець.
    3. Розігріти олію на сковороді. З рисової маси формувати котлетки–кульки, запанірувати їх в манній крупі або сухарях і смажити на сковороді до золотистого кольору з обох сторін.
    4. Помідори нарізати кружальцями. Викласти рисові котлетки на тарілку, злегка змастити кожну майонезом, прикрити кружальцем помідора. За бажанням зверху полити соусом.
    Готуємо смачно | Переглядів: 528 | Додав: Admin | Дата: 08.06.2009, 10:40 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Приготування цього салатику займає максимум 10 хвилин, а також дозволяє пофантазувати з компонентами на свій смак. Викладаю базовий рецепт, як він подобається мені.
    200 гр. дрібних НЕ СОЛОДКИХ крекерів; 1–2 ст. л. майонезу; 1 ст. л. сметани; 1 ч. л. гірчиці; 1 зубок часнику; 2 помідори; листя салату; сіль, перець.
    1. Добре перемішати майонез, сметану, гірчицю, сіль, перець, пропущений через прес часник. В глибоку миску висипати крекери, додати соус і все ретельно вимішати, так, щоб усі крекери були змащені соусом. Відкласти.
    2. Помідори опустити на кілька секунд в кип’яток. Очистити. Порізати невеликими кубиками. Листя салату порвати–порізати, як завгодно.
    3. Викласти в салатницю крекери. Зверху рівним шаром викласти помідори. Прикрасити салатним листям.
    Готуємо смачно | Переглядів: 501 | Додав: Admin | Дата: 08.06.2009, 10:39 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    2 варені картоплини, 1 цибулина, 1 морква, 2 варені яйця, гриби свіжі, 2 солених огірка, майонез.
    На тертці натерти варену карто­плю, порізати яйця. Обсмажити на маслі гриби, цибулину, моркву, остудити. Окремо нарізати огірки й тушити на сковороді. Усе перемішати, додаючи майонез.
    Готуємо смачно | Переглядів: 748 | Додав: Admin | Дата: 08.06.2009, 10:39 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Гріссіні – хрумкі, тоненькі італійські хлібні палички. Смакують з різноматнітними соусами, свіжими овочевими салатами та супами.
    400 гр. борошна; 75 гр. дрібної манки + для посипки та розкачування; 200 мл води; 7 гр. сухих дріжджів; 50 гр. оливкової олії або смальцю; оливкова олія для змазування тіста; 25 гр. меду; 10 гр. солі.
    Готуємо смачно | Переглядів: 579 | Додав: Admin | Дата: 08.06.2009, 10:38 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    5 вафельних листів;
    1 маса:
    2 склянка цукру;
    2 склянка молока;
    1 пачка ванільного цукру;
    6 ст. л. какао;
    1 п. крекера 250 г (перемолоти).
    Все, окрім крекера, поставити на вогонь, довести до кипіння. Тоді додати мелений на м’ясорубці крекер. Хай суміш недовго покипить, потрібно помішувати.Вимкнути вогонь, коли набухне печиво.
    2 маса:
    100 г кокосової стружки;
    10 ст. л. молока.
    Готуємо смачно | Переглядів: 959 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2009, 10:29 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net